Jump to content

Tražim savjet


facuk

Preporučene objave

Prije nepuna dva mjeseca kčerka je pala kod kuće na stubištu i slomila nosnu kost. Za 15 min bili smo na hitnoj u jednoj provincijskoj bolnici. Poslana je na rtg snimanje, mada je bilo vidljivo da je nos 1.5 cm u stranu. Za vrijeme ravnanja sestra me je istjerala van iz ambulante mada je kčerka bila maloljetna. Kad je izašla sa ogramnim tufnerom na nosu rekla mi je da nije sigurna da je nos ravan, pošto ga nije u ogledalu mogla vidjeti od suza. Nakon dva tjedna kad je skinut tufner,liječnik se uvjerio da je nos u stranu, na što mi je svojeručno napisao tri adrese privatnih poliklinika ( njegovih prijatelja) u Zg. Prijatelj mi je rekao da će je možda i on operirati u toj privatnoj klinici (neću dopustiti). Operacija košta od 5-15 tisuća kuna. Kčerka ima zdrastveno osiguranje preko majke, a na kolektivnu policu u školi je osigurana od ozljeda na (100%) 60.000kn. Ako platim operaciju dal imam pravo na povrat te, i koliko se moze dobiti na odštetni zahtjev za slomljen nos na policu, pošto liječenje još nije gotovo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Javiti se izabranom doktoru primarne zdravstvene zaštite koji će prema medicinskoj indikaciji uputiti pacijenta u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu, uputnicom. U slučaju bilo kakvog osobnog angažmana vjerujem da povrat troškova plaćneih za korištenje zdravstvene zaštite neće biti moguć.

 

Javiti se u ravnateljstvo škole i zatražiti podatak o osiguravatelju, te tamo podnijeti odštetni zahtjev na propisanom obrascu, priložiti svu raspoloživu medicinsku dokumentaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prijatelju!

Ipak ja nisam normalan. Orl liječnik je vidio da mala ima hzzo osiguranje i mogao me poslati u neku kliniku koju pokriva hzzo, kad je isto jasno da je povreda nastala nesretnim slučajem. Moj zaključak: istjeran sam van za vrijeme ravnanja nosa kako bi se nos krivo namjestio,pa bi se napravio zahvat u preporučenoj ordinaciji (jer će svatko to za svoje djete napraviti), a onda pobrati pinku za poslanog pacijenta. Mučnina mi je zbog sveka toga još više kad sam malim pretraživanjem po internetu ustanovio da su dvojica od trojice liječnika pod istragom uskoka zbog krađe nekih patenta, a trećem nema traga nigdje. Prijatelju, ako je tebi sve to normalno onda si sretan čovjek. Dabog da živio stotinu godina u takvoj Hr.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija