Jump to content

spasite me od nesposobni prvanika koji se boji suca


anonimno

Preporučene objave

Pa imam jedan slučaj,koji se vodi na sudu koji nije u mom gradu,pa sam dobio presudu koju je donesao predsjednik suda, a koji nije niti bio prisutan kod vođenja sudskog procesa,pa sam svom odvjetniku dao prijedlog da na osnovu toga traži poništenje odluke,žalbu,na što mi je on rekao da je bolje da sam napišem žalbu jer da seon boji to napisati u žalbi,iako sudac navodi u presudi riječi koje nikad nisam rekao ,što je vidljivo i iz sudskih zapisa!

A tužitelj koji me tužio je sugrađanin suca , a vjerojatno i jedan od sponzora kluba gdje je sudac u upravi kluba! Pa mi je tužitelj rekao da taj spor ne mogu dobiti, jer se utakmica igra na njegovom terenu!

PA ZAR JE TO MOGUĆE! KAKO DA DOKAŽEM SVOJU NEVINOST KADA IMAM PROTIV SEBE ADVOKATA KOJI SE BOJI NAPISTI ŽALBU VIŠEM SUDU ,TE TRAŽITI IZUZEĆE SUDCA KOJI JE UJEDNO I PREDSJEDNIK TOG SUDA, JER KAŽE ON IONAKO RASPOREĐUJE NOVOG SUDCA TAKO DA S TIM MOGU NAVUĆI SAMO LJUTNJU TOG SUDCA! P O M O Z I T E!

napominjem da se advokat nije bojao uzimati novce za rasprave na koje je dolazio totalno nepripremljen,te me nije niti upoznao sa pitanjima koja je trebao upitati svjedoku! K A K O M I JE OVO PRVO ISKUSTVO SA SUDOVIMA ,ČAK SUMLJAM DA MOJ ADVOKAT RADI ZA SUPROTNU STRANU A MENI UZIMA NOVAC! A čak mi poslao opomenu da mu moram platiti za žalbu koju je on napisao ,ali u žali nije htio navesti koja je bitne povrede donesao sudac u presudi nego je napisao žalbu tako da ljepo zvući ali da nema nikakvu prvanu snagu da bi se žalba usvojila!(jer se ne bi htio zamjeriti sucu jer ga će trebati u buduće! PA LJUDI MOJI ZAR JE TO MOGUĆE!!!

Kakvo pravosuđe mi imamo! :-?:-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A šta da kažem kad sam i sama bila u poziciji da po skrivečki promatram mog odvjetnika i odvjetnika druge strane kako u obližnjem caffeu imaju dil.

Da ne spominjem da je tadašnji odvjetnik suprotne strane dobio u medjuvremenu poziciju okružnog suca, a takav igrač se ne odbacuje ...

Konačno, dan prije glavne rasprave dala sam punomoć jednom odvjetniku koji nikako nije mogao znati niti imao vremena saznati tko je u igri.

Tako je došao najnoviji odvjetnik nenadano na raspravu - i razbio ih . To je bio posao ...

Imam jedno pravilo NIKAD NE VJERUJ JEDNOM ODVJETNIKU. RASPITAJ SE KOD BAREM TROJICE - ČETVORICE.

:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija