Jump to content

prekrsaj bez dozvole i kacige ispred kuce!?-molim pomoc


sandrica139-79

Preporučene objave

lijep pozdrav molim pomoc,naime moj decko je uhvacen u voznji motornog vozila u ulici u kojoj zivi doslovce ispred kuce,(recimo prilikom preparkiravanja motora,jer ranije nije bilo mjesta pred kucom-vrijeme turisticke sezone)policajac mu se priblizio kad vise nije bio na motoru i rekao da ga promatra kako se vozi bez kacige od semafora,semafor je na pocetku ulice,kazna 2000kn za neposjedovanje dozvole plus kazna za neimanje kacige 1000kn...za vrijeme ispisivanja kazne,uz molbu okrivljenika,policajac je rekao da nece bit kazne,al eto kazna je tu...

dali se moze izbjeci kazna,ili u najmanju ruku umanjiti ili zamijeniti za rad na slob. u dobrotv.svrhre.... molim koji savjet sto je najzahvalnije napisati u prigovoru? moze pomoc molim vas :-(:-( ...hvala :-):-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znam,hvala gledala sam,ali nije isto jer on nije student,i uhvacen je u vlastitoj ulicu...pa mozda to ima prednost?i zanima me dali je u prigovoru potrebno navoditi razlog zasto se neosjeca krivim,ili samo da se izjasni tako pa ce naknadno u postupku obrazlagati,jer jasno je da ona-ko prizna pola mu se prasta-,ovdje nebi prosla,ili?hvala,kolko god zvucala banalna pitanja,3000kn nije bas malo,netko radi i po mjesec dana za taj iznos..hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sandrica139-79 je napisao:

uhvacen je u vlastitoj ulicu...pa mozda to ima prednost?

 

To u kojoj je ulici počinjen prekršaj nije bitno, ako je prekršaj počinjen počinjen je ili nije počinjen a u kojoj ulici ne bitno jer sve su ulice javna površina, nema privatnih ulica. Bez obzira što on živi u toj ulici ta ulica je isto njegovo vlasništvo kao i bilo kojeg drugog građanina ove zemlje ništa više ili manje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija