Jump to content

Povrat poreza ??


Rov

Preporučene objave

Nisi naveo da li imaš djecu ,da li ti je žena u radnom odnosu, da li si HRVI (vjerovatno jesi), na sve to imaš porezne olakšice. Na odresku od mirovine ti svaki mjesec piše da li ti je šta odbijeno.

Ako ti to sve nije jasno odi i provjeri na poreznu upravu u svojoj općini. Meni se je desilo da su mi uzimali porez jer mi u njihovim podacima nije bilo uvedeno novo dijete i nezaposlena supruga, ali sam taj novac dobio na povratu slijedeće godine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobivam mirovinu preko banke ali ne dobivam nikakav odrezak od mirovine vezano za citirano. Da li trebam dobivati isti odrezak ili ne ?[/quote

____________________________________________________________

Odrezak od mirovine zatrazis u banci..npr u erste banci ti sami daju odrezak bez da zatrazis, (ukoliko radis neku transakciju na salteru iste banke) nakon sto ti je sjela mirovina

Napomena..sad u veljaci na odresku od mirovine pisat ce i ukupna primanja u protekloj godini(barem je u erste tako)tako da mozes izracunat koliki ti je cenzus tj.dali ostvarujes pravo na dd. kao i za eventualni povrat poreza :kavica:;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Rov je napisao:

Evo ovako pošto sam od 05.03.2008 u inv. mirovini te do ovog mjeseca bio na naknadi u veljaći ide prva puna mirovina hvala bogu konačno, dali ja imam pravo na kakovi povrat poreza ili ne .

Hvala unaprijed !!

 

S obzirom da ste bili na naknadi ona vama nije bila oporezivana tj niste iz nje plačali nikakav porez pa temeljem toga nema ni povrata.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija