Jump to content

Dokazivanje očinstva


dancingwoman27

Preporučene objave

Moj suprug je pred tri tjedna doznao da ima kćer od 19 godina za koju nije znao,stupili smo u kontakt sa njom odnosno ona sa njim jer je tražila svog biološkog oca.Njena majka tvrdi da je moj suprug njen otac i mi joj to vjerujemo ali bi htjeli isto tako da se to dokaže DNK analizom tako da to bude izvan svake sumnje,ali problem je u tome što smo vidjeli da to dođe oko 3000 kn kojih mi nemamo jer nam matrijalna situacija nije baš zavidna a isto tako majka od te djevojke nema tih novaca.Mene sad interesira da li postoji kakav način da se izbjegne plaćanje tolike sume i da li treba to ići preko nekakve institucije?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

test za dokazivanje ocinstva kosta 100kn-znaci treba ga vas suprug i zasad njegova kcer...znaci 200kn,i kupi ga se u ljekarni...

"obrada" tog testa kosta 1000kn po osobi tak da Vam sve skupa dođe 2200kn...bolje nekako doci do tog novca nego da kasnije dođe do nekakvih nepotrebnih potrazivanja u slucaju da ta cura stvarno nije njegova kcer...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Takvi testovi ne mogu služiti kako dokaz koji će i sud prihvatiti u postupcima dokazivanja ili osporavanja očinstva.

Isti mogu poslužiti samo onome tko namjerava takve postupke pokrenuti pred sudom,kao dodatna potvrda da će u eventualnom sudskom postupku uspjeti dokazati ono za što i podiže tužbu.

Uz svaki od takvih testova nalaze se priložene upute za korištenje.

Ponavljam,takvi testovi nisu sami po sebi dokaz koji će i sud prihvatiti u popstupku dokazivanja ili osporavanja očinstva.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija