Jump to content

Vožnja automobila kojem nije sklopljen ugovor o osiguranju.


jerry17

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Prekršaj 65. stavak 1 Zakona o ob.os. u prometu je napravljen od strane mog brata koji je vozio moje auto kojem nije obnovljeno osiguranje 4 mjeseca. Policajac ga je zaustavio nedaleko od kuće kasnio je na posao i nije imao izbora jer mu je drugi automobil bio kod žene. Auto je bilo garažirano i sad je već prodano. Prekšaj se dogodio 13.05.2008 u 7:35 a.m. Budući da mi brat " zaboravio" reći vjerovatno sam propustio mogućnost žalbe. Sad me pozivaju na sud da se očitujem o cijeloj stvari. Po optužnom prijedlogu predložena je novčana kazna od 5.000,00 kn. Koje su mi mogućnosti u svemu ovom? :-? Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Netočno.

 

Vozač je počinio prekršaj jer je upravljao vozilom kojem je istekao rok važenja prometne dozvole, a vlasnik je počinio prekršaj iz čl. 4. st. 1. Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

 

Tražite smanjenje kazne na 3.333,33 kune.

 

Sa sobom donijeti platnu listu, rodne listove ukućana, potvrde zavoda za zapošljavanje i sve ostalo što bi Vam moglo ići u prihod.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija