Jump to content

Lista za kredit ?


rudar

Preporučene objave

rudar je napisao:

Na listi sam za kredit za kupnju stana / kao hrvi /.U međuvremenu sam kupio stan sada me zanima ako netko zna što je povoljnije / više novaca / poboljšanje stambenih uvjeta ili razlika kvadrata / 12 kvadrata imam manje /.

Budući da navodiš da si na listi za kupnju stana moraš prvo u MOBMS-u zatražiti da ti naprave prenamjenu tvoga zahtjeva u poboljšanje uvjeta stanovanja (moraš dostaviti vlasnički list). Tada će ti oni poslati Stručnu komisiju koja mora napraviti tehnički opis tvoga stana kako bi utvrdili na koliko ćeš kredita imati pravo. Ako se utvrdi da za poboljšanje uvjeta stanovanja trebaš dobiti manje novca nego za razliku m2, stambena komisija će ti dodijeliti razliku m2 jer ti je povoljnija. Predlažem ti da prenamjenu napraviš što žurnije jer u ožujku ti stručne komisije kreću na teren. Ako sada propustiš priliku za prenamjenu slijedeća ti je eventualno krajem godine ili dogodine! :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija