Jump to content

pitanje


goga123

Preporučene objave

ako mi netko može pomoći odgovorom- tetak je bio branitelj i dobio je od grada stan u kojem je živio sa obitelji cca 17 g. Mislim da ga nisu otkupljivali, pa ako netko zna ima li njegova žena pravo otkupa tog stana ili neko drugo pravo s obzirom na njegov status branitelja.

Čitala sam u zakonu da prava ima obitelj branitelja koji je smrtno stradao u Dom.ratu,koji je zatočen ili nestao što kod njih nije slučaj,pa prema tome oni (obitelj) nemaju pravo otkupa ili se varam... :misli:

Unaprijed hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

uf,pisala sam u žurbi pa sad vidjela da nisam napisala pola toga,uglavnom, on je umro prije par mjeseci.

Sklopljen je ugovor o najmu stana između njega kao najmoprimca i općine kao najmodavca (stan je dakle u vlasništvu općine). U ugovoru stoji da se plaća najamnina od 3,06 kn po m2, osobe koje će zajedno s njim koristiti stan (supruga i sin) te da je ugovor sklopljen na rok do neodređeno vrijeme. U biti u ugovoru se nigdje ne spominje njegov status branitelja (ako se ne varam bio je dragovoljac).Budući sam tek danas vidjela ugovor,možda bi bilo bolje pitanje ima li supruga pravo nastaviti živjeti u tom stanu,ili...?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija