Jump to content

29. travnja


kuku

Preporučene objave

ja polažem 7.5.

za sad sam naucio uredsko i lokalnu i podrucnu te malo ustava...imam jos nekih dobrih tjedan dana..pa mi se cini isto tak da necu to stici sve....eh da jos i za posebni dio procitat zakone..uh, uh..cini mi se da ce biti ovaj tjedan ucenja i ucenja...pa dok mi se sve pomijesa na kraju..

 

kolko ljudi uopce padaju na tom ispitu? jel bilo koga skoro da je pao cijeli ispit pa mora skroz ponovo? ak nije cini mi se da cu ja bit taj..:)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svatko misli da će baš on pasti, ali ne bude baš uvijek tako. Učit moraš, i to ako ti je ostalo tjedan dana morat ćeš dobro zagrijat stolicu. Materije stvarno ima. I ja sam kampanjac, ali kad sam na samom početku učenja vidjela koliko ovoga ima,počela sam malo ranije čituckati. Ti si 7.05 ? Ajde imaš sad ove praznike, najavljuju ružno vrijeme, pa šta drugo imaš raditi nego UČITI.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hej kuku,

Ja isto polažem u srijedu. I meni je u glavi "zbunjoza" i mislim da ništa nisam naučio iako dva mjeseca ne spavam kako treba, sav sam u zakonima s čijim formulacijama slomim jezik. Nešto je valjda i ostalo. Valjda neće od nas tražiti temeljito poznavanje gradiva kao da smo na faksu. Mislim da u svom poslu možemo ostalo naučiti u praksi. Nadam se da i oni to znaju. Ne znam jesam li ti ovime uspio pružiti malo tražene psihičke potpore, koju i sam trebam. Za koju spremu polažeš DSI, SSS ili VSS?

 

Tiskaj do zadnjeg :kavica:

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja radim na carini i trebao bi ubrzo polagati DSI.Naime,prije 20 dana sam potpisao prijavnicu i poslao je u Ministarstvo financija i čekam da me obavijeste kad ću polagati državni.

Zanima me kad ste vi to napravili i kad ste pozvani,tj. koliko dana prije ovog datuma.

Učim po skriptama ,a isto tako nabavio sam audio -zapise od jednog gospodina iz Zagreba kojemu i ovog puta zahvaljujem.

Audio -zapisi su isti kao i skripta prema tome ne vjerujem da se može pasti,ako se uči samo iz skripte + najnovije promjene što se tiče EU.

Ja samo čitam da onoga trenutka kad mi dođe poziv bude što bolje poznata materija.

Puno sreće svima! :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Bok!

 

Ja sam bila na ispitu 07.05. i polagala za VSS. Inače sam po struci dipl. ing. kem. Pitanja su sva koja se vrte na Legalisu za opći dio. Skripta za učenje je dovoljna, ali mora se naučiti. Ispitivači su bili OK, imaju listu sa 30-ak pitanja, na listi napišu tvoje ime i zaokruže ona pitanja koja su te pitali te to ulazi u tvoj dosje. Iz svakog predmeta pitaju po 6-7 pitanja. Bila sam i na seminaru za pripremu polaganja ispita tjedan dana prije ispita. Seminar je odličan, ali u slučaju da se na njega ide ako si već naučio pa seminar posluži kao ponavljanje.

Jedino što sam pala ZUP. Bila je neka gospođa koja je poprilično stroga, svi smo se uspaničarili i palo nas je 7 od 9. Tako da moram na popravni iz toga, a ostalo sam riješila. Jedino što je to cijelodnevna psihoza. Pismeni sam pisala od 10-14 h, tada je krenuo usmeni iz posebnog dijela, potom iz općeg dijela i sve je to završilo u 19 h. Izađeš prožvakan!

Ispit sam prijavila 25.03. i dobila termin 07.05.

 

Pozz!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija