Jump to content

Fizicki naad


Zatecena

Preporučene objave

Lijepi pozdrav svima,

 

javljam se jer mi se dogodio izrazito neugodan dogadaj prije sat vremena. Vracala sam se s prijateljicom iz grada, dovezla me ispred zgrade i jos smo neko vrijeme pricale u automobilu kad se spustila jedna susjeda iz ulaza, otvorila vrata automobila, strgnula mi naocale, isamarala me...uglavnom zena je imala histericni napadaj, vikala je da mi nikad vise ne padne na pamet to napraviti, da su dva u noci....bila je poprilicno nesuvisla, ali koliko sam je uspjela shvatiti, ocito ju je probudio rad motora (zadrzale smo se nekih dvadesetak minuta).

Nazalost, jako cesto, godinama mi se dogodi da me netko doveze kuci, da porazgovaramo ispred zgrade (u zatorenom automobilu) i ovo nije izuzetak. Nazalost kazem zato sto nisam nikada bila svjesna toga da tom svojom navikom remetim neciji mir, niti sam to cinila u bilo kakvoj losoj i zloj namjeri, ali sam prestravljena napadom koji se dogodio i molila bih da mi netko da svoje misljenje na koji nacin postupiti, postoji li nacin da se obratim policiji, odvjetnicima. Mogu li mi oni kako pomoci, zastiti me da se tako nesto vise ne ponovi...Nikada nisam imala problema sa zakonom, tip sam osobe koji se ne sverca u tramvaju...i nikada nisam imala nikakvih problema sa susjedima, dapace, izrazito su svi ljubazni, susreljivi i pristojni , kako prema meni, tako i prema ostalim clanovima moje obitelji.

Ova reakcija me neugodno iznenadila, uplasila i nsam sigurna da mi doticna susjeda nece stvarati probleme i ubuduce. Bilo na verbalnoj, ili na fizickoj razini. A ponavljam, nikada se nisam zatekla u ovako neugodnoj situaciji.

 

Sretala sam je godinama i sad, kad unatrag gledam, bila je uvijek rezervirana, ali nije mi ni na kraj pameti bilo da sam joj nesto kriva...da mi je samo rekla, uspout u prolazu, zamolila me, ne bih nikada ponovila bilo sto sto joj je zasmetalo, a vjerujem da ju je budio zvuk automobila...

 

Molim vas savjet i pomoc sto napraviti u ovakvoj jednoj situaciji...iako mislim da je zena u pravu i izrazito sam ljuta na sebe kako mi se to uopce moglo dogoditi, takoder mislim da me nije smjela dotaknuti, a kamoli ne me tuci, strgati naocale, prijetiti, vikati...stvarno je bila jakko agresivna i nije se smirila ni kada sam je lijepim zamolila da porazgovaramo...

 

Hvala unaprijed na odgovorima.

 

:((

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postoje elementi čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

Slučaj prijavite policiji.

 

Ukoliko ste i Vi nešto njoj napravili ili je odgurnuli, bolje da ne prijavljujete nikom ništa.

 

Lom naočala je kazneno djelo oštečenja tuđe stvari na koje morate staviti prijedlog za pokretanje kaznenog postupka.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija