Jump to content

Danas je moj suprug uhičen zbog nasilja


chaira

Preporučene objave

Danas je kulminirala svađa između mene i mog supruga. U svađi amo već neko vrijeme ali danas je fizički odlučio to okončati. Svako malo želi da se iseli i bojim se da če mu to sada i uspjeti. Dva su problema, sa nama žive i dvoje starije djece iz mog prvog braka i dvoje male zajedničke djece. U trenutku sukoba u kući su bila samo manja djeca, ali on je priveden ja sam vračena u kuću međutim sutra u 8h je rasprava kod suca te će on biti pušten. Da li mene i svo četvero djece može jednosravno izbaciti iz kuće ili to i nije tako, odnosno da li centar može udaljiti ovo dvoje starije djece od mene zbog ovog događaja i ako su trenutno kod oca.

Molim da mi netko odgovori jer je to sada problem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Najvažnije pitanje jest tko je vlasnik kuće u kojoj živite?

Pritom ne mora biti presudno ako je on upisan kao vlasnik. Je li to bračna stečevina, njegovo nasljedstvo od roditelja, ili ju je stekao prije sklapanja braka?

 

Sud može na kraći rok odlučiti ovako ili onako, ali ako je kuća njegovo vlasništvo, na kraju vas može iseliti ( ne izbaciti preko noći, nego dogovorno ili sudskom odlukom).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na današnjoj raspravi je bio osoran i bezobrazan pa je sudac i ako je prvo rekao da ga pušta odlučio poslati na 7 dana u Remetinec.

Kuća je kupljena od nasljeđenog stana njegova pokojna oca.

Zajedno smo i prije živjeli u tom stanu, bila sam prijavljena a zatim ga prodali te kupili kuću i zajedno je uredili ili ti ga sagradili do kraja i nakon nešto manje od godine dana smo se i vjenčali. Kuća je upisana na njega.Tako da sam ja pune 3 godine na sadašnjoj adresi i pri tome još i otplačujem kredit koji je omogućio i radove na kući.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija