Jump to content

što kad majka djece brani ocu da ih viđa i prijeti mu?


Lor

Preporučene objave

Imam blizance sa ženom s kojom sam bio nekoliko puta,veza bez obaveza.Tvrdila je da uzima kontracepciju,a ja naivan sam joj vjerovao.Bio sam fer prema njoj(zapravo lud)i odmah sam bez riječi priznao djecu(bez dnk analize).Rekao sam joj odmah na početku da ne želim sa njom brak ali ona pa i njena majka to nikako ne žele prihvatiti.Djeca će uskoro imati dvije godine,ne pridržava se odluke centra o viđanju djece,skriva ih,prijeti meni i mojim roditeljima zajedno sa svojom majkom nebuloznim scenama,očito ima psihičkih problema.Plaćam redovito alimentaciju 2000kn.Ovih dana dva puta su meni i baki djece(mojoj mami koja joj je kupila sve od kolica na dalje za blizance)napravile scenu i vikale na dvorištu pred susjedima na nas,nisu nam dale djecu vidjeti i onda je njena mati rekla meni:Htio si slobodu,skupo ćeš je platiti!A ona da će me prijaviti policiji da sam je napao i tražit susjede da svjedoče.zbog galame koju su iscenirale,a nas šokirale.nisam htio zvati policiju zbog djece jer bi vjerojatno pozvali centar i ko zna gdje bi malene odveli,toga se bojim.ne žive sa njom u zdravom okruženju,a ona je očito spremna na sve.što da radim,a da ne bude na štetu djece?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Napisao sam skraćenu verziju,a što sam prošao od trudnoće do danas,mogao bi knjigu napisati.Dva posla sam zbog nje izgubio jer je dolazila tamo i radila scene.Sad sam na visokoj poziciji u jednoj firmi i imam curu sa kojom se planiram vjenčati,podivljala je.Ako odselimo u drugi grad tek tada neću viđati djecu.Centar za socijalnu skrb ne želi reagirati,a sutkinja me nije htjela saslušati na raspravi za alimentaciju.Htio bi izbjeći dugoročna natezanja po sudu jer znam da od toga nema ništa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako se djetetova majka ne pridržava odluke suda o susretima i druženju, pismenim putem o tome izvijestite CZSS, te ako se to i dalje nastavi zatražite od suda ovrhu njihovog rješenja.

Ukoliko vas djetetova majka ili njezina rodbina verbalno napadaju pred djetetom obavezno pozovite policiju, te izvijestite nadležni CZSS.

Kako je dijete već dovoljno veliko, a radi zaštite djetetovih i svojih prava, zatražite da se susreti odvijaju bez nazočnosti djetetove majke.

 

"Htio bi izbjeći dugoročna natezanja po sudu jer znam da od toga nema ništa."

 

U pravu ste kad kažete da sve to na sudu predugo traje, ali dali će to sve biti uzaludno za vaše dijete, to prije svega ovisi o vama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav, razumijem da ti je tesko..ali,za dobrobit djece sve.samo nastavi,odnosno negdje kreni,iskljuci sebe i doticnu iz misli,rasprava,nastoji svoje reakcije i misli svesti samo za dobrobit djece.sretno!

i ja sam u sistemu..cekam cekam cekam...bar raspravu,papir,poziv,a na sudu je od drugog mjeseca..strpljenja!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija