Jump to content

hitno: neodržavan posjed


kovilje

Preporučene objave

kuća i okućnica u susjedstvu je prazna i neodržavana od 1995. ili 1996. godine. tamo je sada džungla i pravo leglo zmija, štakora i drugih manje opasnih životinja kao što su vjeverice i sl. naime, problem su štakori koji nam ulaze u dvorišta i prešetavaju se preko terasa. trovanje u našim dvorištima nije dovoljno jer stalno dolaze novi. u strahu smo od zaraza, vrata ne smijemo ostavljati otvorena niti puštati djecu da se igraju u svojim dvorištima.

 

o problemu je obaviješten komunalni redar i općina u nekoliko navrata ali nista nisu poduzeli jer se, kako oni kažu, vlasnica nalazi u mentalnoj ustanovi izvan RH kao i njezina starateljica (ili kako se već stručno zove) koja su udavala nekoliko puta i ne znaju joj prezime pa ne mogu stupiti s njom u kontakt. ove godine zbog 'recesije' nije provedena niti deratizacija pa je stanje nepodnošljivo.

 

možemo li mi (susjedi) poduzeti nešto, tužiti nekoga? ako da, koga, općinu, komunalnog redara, nepoznatog vlasnika...? pojedinačno ili zajedno?

hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija