Jump to content

Ukidanje uvjetne osude zbog ne vraćanja duga u predviđenom roku


biba40

Preporučene objave

Pozdrav...molim pomoć:

 

uvjetna kazna je bila povezana s vraćanjem duga u određenom roku, ali zbog financijske situacije nije to učinjeno. Na izvanparničnom postupku pokrenuto je ukidanje uvjetne osude, odnosno utvrđivanje činjenica da li je osuđenik mogao vratiti dug (napomena: radi na određeno, s prijavom na 4.ooo,oo kn, ima obustavu na plaću po kreditu i alimentaciji, kad se sve odbije, za život mu ostaje manje od 1.200,00 kn, nema ništa u osobnom vlasništvu)..što dalje?

 

Hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru...papire je skupio, izvode iz bankovnih računa i ugovor o radu s istaknutim primanjima, s porezne dokaz da nije vlasnik nekretnina, ali ipak ga pomalo hvata panika.

Naime, da li je moguće da, s obzirom na naše sudstvo i diskreciono pravo svakog suca ponaosob da dokaze mjeri svojim metrom, sudac donese odluku da je 1200 kn koliko mu ostaje od plaće (za prehranu i režija) bilo sasvim dovoljno za podmirenje duga (u ZG je, koliko znam 1500 kn granica primanja za socijalnu pomoć)...i da li ima pravo žalbe na donešeno mišljenje?

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija