Jump to content

ovtha radi korištenja Amerikan express kartice


cigo1

Preporučene objave

Poštovani,

u društvu u kojem sam radio 2003 i 2004g koristio sam amerikan express karticu za plačanje nekih materijalnih troškova po odobrenju i na traženje poslodavca.Naki od troškova bili su kreditni na rate 12 i 24 mj. Iz firme sam otišao sredinom 2004.g.do kad je firma i plačala obveze po mojoj kartici. Ostao je dug od 33.000kn. Firma je zatvorena

krajem 2004.g.

-17.o1.2006 g dolazi mi: opomena pred utuženje odvjetničke kuče koja zastupa PBZ Card.Razgovaram s njima i objašnjavam situaciju (sve što je potrošeno-imam račune fotokopije nalazi se u firmi koja sada radi na tom mjestu i uloženo je u izgradnju sanitarnog čvora -zgrade) To je za njih bil:blabla:

-15.02.2006.g.stiže mi o j.bilježnika "prijedlog za ovrhu na tem.vj.ispravna cjelokupnoj pokretnoj i nepokretnoj imovini"prema tem. odredaba čl.28,35,37 u svezi čl.252bic OZ

-nalaže se ovrha i da platim dug po pravomočnosti ovog riješenja.OPet

Sponinje se čl.252g ih. i traži se trošak 2123,24kn. opetja se :klanja: i :blabla: jer nigdje ne piše koji je pravni lijek rezultat =0.

22.01 0.g. u firmu u kojoj radim dolazi Ovrv.a da ja nisam od suda ništa vidio,. S obzirom da imam ovrhu na 1/3 plače po odrugoj osnovi odvojio sam 300 kn mj. pa plačam taj dug. Nazvao sam neki dan PBZ i saznao da je po osnovi kamata on sad 58.000kn.

Zanima me dali stvarno ja u ovom slučaju nemam nikakova prava ili mogu li nešto pduzeti?

Jer ovo mi lići na to da bih mogao ostati bez kuče. A onda ću nekom ja biti :sudac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija