Jump to content

prijedlog za ovrhu?


ps1ho

Preporučene objave

Bio sam kod zubara, ostavio auto postivajuci razmak za prolaz pjesaka i ostale odredbe zakona o sigurnosti prometa na cestama za zaustavljanje vozila na nogostupu.

Dosao je pauk, uslikao auto taman kad sam dolazio do auta. urucio mi kaznu, otisao sam s tim na sud, objasnio situaciju, no oni su presudili da sam kriv. dali mi uplatnicu od 300kn i 200kn sudskih troskova, sto sam platio, al sad mi je dosao nekakav prijedlog za ovrhu od zagreb parkinga 250kn, plus troskovi javnog biljeznika ovo + ono, sveukupno 470 kn ...

Mislio sam da sam plativsi 300kn kako mi je presudjeno, platio sve? Osim toga, oni iz zagreb parkinga nisu poceli dizat vozilo, za sto traze naknadu, nego su samo ispred auta postavili valjda ono s cim zakace kotac od auta i slikali auto s tim ispred njega (cak sam na slici ja kako dolazim do auta, samo sto je slika crno bijela pa se bas ne vidi) pa me zanima mogu li se zalit na tu ovrhu i kome?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija