Jump to content

ovrha t-mobila tražim savjet


adelici

Preporučene objave

u sedmom mjesecu 2008 iskopčan mi je pretplatnički broj zbog duga, dug sam podmirila u tri navrata,i nisam tražila ponovni priključak mobitela.pitala sam u t-centru da li trebam raskinut ugovor, rekli su mi da je raskinut putem automatizacije, iako su mi i dalje slali račune za tu tarifu. te račune nisam platila, živim kao podstanar s četvero dijece i na porodiljnom sam dopust.ove godine u petom mj dobila sam ovršni prijedlog radi pljenidbbe u vrijednosti od 1294,16 kn.na taj prijedlog sam se žalila i sa opčinskog suda stiglo mi je rješenje da se prijedlog stavlja izvan snage. da bi 4.12.2009. dobila poziv na ročište gdje sam tužena od strane t-mobila. Molim vas da mi savjetujete što da radim i po vašem mišljenju tko će dobiti spor

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na sudu u korist svoje obrane objasnite da su vam slali račune a niste dobivali nikakvu uslugu zauzvrat te da ste uvjereni da to netrebate ni platiti. Ovrhovoditelj če s pozvati na sklopljeni ugovor na određeni rok i da su vam sukladno tome slali mjesečne račune za ugovorenu tarifu što je i točno ali vi nakon podmirenje duga niste ponovno uključeni da bi mogli istu koristiti.

Vrlo je teško reči kako če sud presuditi jer ovrhovoditelj ima ugovor koji ste vi potpisali u kojem pišu određeni uvjeti ali vi se branite na način na koji sam vam objasnio jer je zaista tako.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Žalosno ali istinito,žele naplatiti ono što nisu odradili!

Znam da neču pomoči,i da možda nije ni vrijeme ni mjesto,za ovaj moj komentar,no toje ače od mene,pa moram nastaviti!

Ovo me podsječa na onaj vic kad gost hotela želi platiti račun,a na recepciji mu dostave račun za usluge koje nije koristio,saunu,masažu,piće iz mini bara,a gostuputi prigovor na račun,a recepcionermu kaže "tko Vam kriv što niste" platite račun!E ovako se ponaša i T-mob u ovom slučaju!A na sličan rade i banke,dižu kamatne stope kako žele,jer ste potpisali ugovor na promjenjivu kamatnu stopu(sitna slova)!Klasična zloupotreba zakona jačeg!! :palacdolje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija