Jump to content

žalba na izbor kandidata na javnom natječaju


sb1

Preporučene objave

Poštovani,

 

prijavila sam se na javni natječaj za imenovanje direktora društva s ograničenom odgovornošću koje je osnovalo dioničko društvo u vlasništvu RH. Natječaj je provodila tvrtka-majka, dakle d.d. u vlasništvu države (za svoju tvrtku-kćer koja je d.O.o.). Nakon što sam ušla u najuži krug, dobila sam odgovor od d.d. da je na mjesto direktora d.O.o. imenovan drugi kandidat - po mom mišljenju totalno neadekvatan za navedeno radno mjesto te želim uložiti žalbu. U dopisu koji mi je dostavljen, ne navodi se ime izabranog kandidata, njegove kvalifikacije niti stoji uputa o pravnom lijeku. Dopis je stigao običnom poštom, tako da nema niti potvrde o datumu uručenja (za slučaj žalbe u smislu roka), ali se na koverti vidi datum kada je odgovor poslan iz d.d.

 

Da li uopće imam mogućnost žalbe i na koji zakon(e) se mogu pozvati s obzirom da je javni natječaj provodila firma u državnom vlasništvu za svoju tvrku kćer? Nisam uspjela na internetu pronaći niti njihove interne akte, osim kolektivnog ugovora za cijelu grupu, ali tu se selekcijski postupak za zapošljavanje gotovo ne spominje.

 

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija