hektordog objavljeno: 25. siječanj 2010. Dijeli objavljeno: 25. siječanj 2010. namjeravam preseliti u novi prostor koji se vodi kao stambeni prostor iako je u njemu do sada uvijek bila neka usluzna djelatnost (fotograf). Novim pravilnikom namjena prostora se ogranicava, tj. u njemu vise ne moze biti nikakava trgovacka djelatnost. U opisu dozvoljenih djelatnosti navedeni su pediker, krojac, knjigovodstvo i sl.,"Narodne novine" br. 101 / 95) pa tako i djelatnost kojom se i ja bavim. . Tvrtka mi je registrirana na drugoj adresi, pa je i ta druga adresa navedena na racunima. Mogu li ja raditi u tom prostoru na takav nacin? Ili ukratko, pravilnikom je utvrdjeno da obrt moze obavljati tu djelatnost ali za d.. nisam pronasao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Omerta_man odgovoreno: 25. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2010. hektordog je napisao: namjeravam preseliti u novi prostor koji se vodi kao stambeni prostor iako je u njemu do sada uvijek bila neka usluzna djelatnost (fotograf). Novim pravilnikom namjena prostora se ogranicava, tj. u njemu vise ne moze biti nikakava trgovacka djelatnost. U opisu dozvoljenih djelatnosti navedeni su pediker, krojac, knjigovodstvo i sl.,"Narodne novine" br. 101 / 95) pa tako i djelatnost kojom se i ja bavim. . Tvrtka mi je registrirana na drugoj adresi, pa je i ta druga adresa navedena na racunima. Mogu li ja raditi u tom prostoru na takav nacin? Ili ukratko, pravilnikom je utvrdjeno da obrt moze obavljati tu djelatnost ali za d.. nisam pronasao. teško je zaključiti iz vašeg posta što želite pitati. Budite precizniji...........što želite obavljati u predmetnom prostoru?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hektordog odgovoreno: 26. siječanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2010. 20510.00 Izrada okvira za slike Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Omerta_man odgovoreno: 26. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2010. hektordog je napisao: 20510.00 Izrada okvira za slike možete i putem obrta i putem tvrtke, osim trgovačke djelatnosti.(podrazumijeva da okvire prodajete tako da to jedino i možete naravno kad ga izradite) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.