Jump to content

da li mogu promjeniti iskaz na sudu??? HELP


Korisnik1989

Preporučene objave

Ukrtko: jedne subote u gradu sam se potuko sa jednim drugom, prvo da kazem da nas nije niko vidio 100%, nakon tog za 4 dana, njemu je dosla policija kuci i pitala ga sta se desilo i on je bukvalno sve ispricao a i imao je vidljive modrice :)

Neko toga su dosli meni kuci i pitali isto, ja sam rekao da se niceg ne sjecam, da sam bio pjan...bla bla :)

Prjavila nas je njegova cura, zato sto joj je on to sve isprico a ona je htjela da meni nesto "uradi" pa... :(

 

E mene sada interesuje, jer moramo sada ici na sud, da li on moze promjeniti iskaz na sudu i reci da do toga uopste nije doslo tj. da se nismo udarali iako je prvo policiji rekao da jesmo :) jer samo dobili kaznu za narusavanje javnog reda i mira...Pa da se izvucemo obadvojca!

jos da napomenem da nisamo potpisivalni nista.

 

A one modrice koje je on imao, policija mu je rekla da ide izvaditi ozljednu listu, kako bi imali neki dokaz, a on nije naravno to uradio tako da nemaju nista.A i niko nije vido da se bijemo :) pa da li moze proci ovako prica! hvala vam unaprjedi svima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma tko kaže da nemožeš. Možeš mjenjati iskaz kako god hoćeš. Kad dođeš na sud dogovorite istu priči i to se uzima u obzir, izvješća policije sudu služi kao smjernica, tako je meni odgovoreno tu na forumu( vidi moje objave) a ova druga strana je mjenjala iskaze, jedan policiji, drugi na centru, treći na sudu, i nikom ništ, još se od optužene i svjedoka nisu ni slagali,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

čestitam,iako je sve to apsurdno, bar u mom slučaju, jer sud ne uzima u obzir rečeno policiji, rečeno na centru, samo što je rečeno kod njih, pa kad se radi o svjedocima ne možeš time dokazati njihovu vjerodostojnost, ali tko god se se izvuče radi takvog rada pravosuđe, drago mi je, još pogotovo kad se umješa treća osoba koje se to najmanje tiče

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija