Jump to content

Preuzimanje obrta?


DiF

Preporučene objave

Evo imam jedan problem,a neznam kako da ga pravno riješim?

Radi se o Ugostiteljskom obrtu -restaurantu- čiji je nositelj moja Majka,a Ja sam zaposlenik u istom obrtu.Namjeravam da prebacim obrt na sebe,ali pazeći da me ne kaču svi ovi novi zakoni i propisi u ugostiteljstvu.Nedavno sam završio majstorski ispit koji je jedan od preduvjeta da se bude nositelj obrta.Da li je netko upoznat sa ovakvim slučajem i kakva je sad procedura da se prebaci obrt na moje ime,a da se pri tome izbjegnu sve te potrebne dozvole,koje se inače moraju zadovoljiti?

Lijep pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

najbolje je otići u obrtničku komoru i njih priupitati za savjet,oni sve znaju :ilica 49 i isto tako u zapoljsku,mislim da nebi bilo loše napraviti pristupanje u zajednički obrt iz kojega bi majka onda otišla u mirovinu ,pretpostavljam ,a vi bi ostali jedini vlasnik obrta,za to nije potreban neki dugi period zajedničkog obrta.u hoku vam mogu pomoći i oko ugovora o pristupanju ako trazite.tamo su jako ljubazni. :vrti:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija