Jump to content

građansko


anonimno

Preporučene objave

Meni je odgovarao sistem prvo opći dio pa obvezno jer su slični, i knjiga i zakon, a potom za predah nasljedno, samo knjiga i potom stvarno i knjiga i zakon, s naglaskom na razvrgnuću suvlasničke zajednice i sličnim škakljivim stvarima. Polako i detaljno, bez stresa i s ponavljanjem i ufurati se u gradivo jer dosta vole pitati po primjerima, recimo može li se posuđena stvar steći dosjelošću i tako.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam baš počela učiti obvezno, meni osobno je to dosta suhoparno ( stvarno pogotovo).. i ide dosta sporo... moram puno ponavljati..počela sam ga raditi prije 2tjedna nadam se da ću ovim tempom, jer mi se čini dosta sporo, ipak biti spremna za rok travnju.

kakva su iskustva drugih.. koliko im je vremenski trbalo da ga savladaju?

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

ej evo samo da vam dam jednu korisnu vijest u vezi gr. znam koliko je teško to proći i koliko se triba mučiti, ali ja sam prošla na predroku i virujte mi isplati se pomalo učiti cilu doginu i svaki dan mu se "nacrtati isprid nosa" jer vam je to zagarantiran prolazak,a uz to ne tlači previše. Virujte mi isplati se.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija