Jump to content

Kako do odvjetnika?


ostavljen1970

Preporučene objave

Dobro i jeftino ništa ne postoji, pa tako ni odvjetničke usluge. Zato postoje skupe i ne dobre stvari i usluge.

 

Odite na stranice Hrvatske odvjetničke komore, pokupite podatke o odvjetnicima koji se bave obiteljskim pravom, zakažite si razgovor, a onda sami procijenite s kojim ćete odvjetnikom najbolje moći surađivati na vašem predmetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nemoj jeftinog! Ja sam tako tražilla prvog na kojeg sam naišla i to po preporuci kolegice. Tri mjeseca nisam znala da je stiglo rješenje o razvodu jer mi nije javila odvjetnica da je stiglo. Kada sam je nazvala rekla mi je da nije imala moj broj telefona! Mislim a prije ga je imala a i broj moje kolegice. No radilo se o nepovoljnoj odluci za mene tako da nisam više imala pravo žalbe nakon tri mj. Zato ću se uvijek pitati je li ju moj bivši kupio!?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

 

Uvijek postoje načini da se dođe do kvalitetnih informacija, no napominjem da odvjetnici rijetko ističu svoje specijalizacije, radi oportunosti. To čine izričito samo onda kada zapravo žele odbiti zastupanje u ostalim područjima prava, a za koje nisu istakli svoju specijalizaciju.

 

Ako pak želite jeftino pravno zastupanje, moram Vas razočarati, jer dopustite mi da se izrazim kolokvijalno - nema besplatnog ručka.

 

Preporučam da se ipak raspitate pri HOK-u koji bi odvjetnici bili prikladni (povoljnjiji) upravo za Vas. Možda su to oni koji su tek nedavno otvorili svoje odvjetničke urede, te se tek trebaju probiti. Ako ćete uzeti nekog razvikanog odvjetnika, morati ćete to ime i adekvatno platiti.

 

Nadalje, odvjetnicima je odnedavno dopušteno imati vlastitu web stranicu, pa putem Googlea ili nekog drugog pretraživača iste potražite te saznajte ono što Vas zanima.

 

Puno sreće.

 

Srdačan pozdrav,

 

T.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija