damirL objavljeno: 26. ožujak 2010. Dijeli objavljeno: 26. ožujak 2010. 100%-tni sam ratni vojni invalid prve skupine, mirovina mi je 2940 kn pa me zanima da li mogu tražiti povečanje mirovine, ako mogu, na koji način bih to mogao ostvariri?Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ecwashere odgovoreno: 26. ožujak 2010. Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2010. kao 100% RVI 1. grupe dvije tisuće i nešto, jel to neka šala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 26. ožujak 2010. Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2010. damirL je napisao: 100%-tni sam ratni vojni invalid prve skupine, mirovina mi je 2940 kn pa me zanima da li mogu tražiti povečanje mirovine, ako mogu, na koji način bih to mogao ostvariri?Hvala Bio bi bitan podatak da navedete dali ste HRVI. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damirL odgovoreno: 29. ožujak 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2010. HRVI prve skupine, stopostotni,imao sam čin narednika,nije nikakva šala, već me zanima na koji način to mogu ostvariti, hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
depresivac odgovoreno: 29. ožujak 2010. Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2010. bilo bi dobro da se hitno javite u ministarstvo branitelja ili u ured za branitelje u Vasem mjestu prebivalista.Imate i udrugu 100% invalida 1 skupine na celu sa gospodinom Durom Glogoskim pa se mozete i njima javiti.Vasa situacija je nevjerovatna i nisam dosad cuo ni vjerovao da postoji takav problem,stoga bi bilo dobro da se hitno javite u gore navedene ustanove. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 29. ožujak 2010. Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2010. svi 100% HRVI I skupine su dobili čin bojnika a time i mirovinu u skladu sa činom. koji čin je naveden u rješenju za mirovinu. nevjerovatno ,invalidnina iznosi preko 3.700,00 kuna a mirovina 2.940,00 kuna. njega druge osobe iznosi kao i invalidnina za 100%HRVI I skupine Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
*KOSKE* odgovoreno: 30. ožujak 2010. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2010. damirL je napisao: HRVI prve skupine, stopostotni,imao sam čin narednika,nije nikakva šala, već me zanima na koji način to mogu ostvariti, hvala. Meni samo nije jasno sljedece: - naime kazete da ste 100% (sto postotni) ratni vojni invalid 1 skupine. Nije mi jasno tko vam je dodijelio tu mirovinu od 2940kn. Tu nesto ne valja Pa ako bi mozda mogli malo pojasniti npr.od kada ste u mirovini i od kada je nastala invalidnost to jest uzrok i okolnosti nastanka iste? Jer ovo sto ste naveli je nemoguce... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damirL odgovoreno: 30. ožujak 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2010. U mirovinu sam otišao 2002.kao običan vojnik i vršio dužnosti kao zapovjednika desetine(narednik)a status 100% invalida 1. skupine su mi priznali od 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
boruna odgovoreno: 30. ožujak 2010. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2010. 100 posto 2007 priznanje izato nam je tako.koliko je ukupno mirovina sa invalidnošću Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damirL odgovoreno: 31. ožujak 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2010. Ukupna mirovina sa osobnom invalidninom je 6,764 kn,znači osobna invalidnina iznosi 3824kn.Zamolio bih depresivca da mi napiše broj ili nešto slično od Đure Glogoški.Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.