Jump to content

Krađa dijelova u auto servisu


zvonimir88

Preporučene objave

Pozdrav, nadam se da mi netko može dati dobar savjet.

 

Auto je poslije prometne nesreće bio u ovlaštenom servisu. Zamijenjena su oba vrata s lijeve strane. Osiguranje je sve platilo i to je ok.

Problem je u unutrašnjem dijelu vrata (onaj tapecirani dio, kvaka itd.). Naime u servisu kažu da oni mijenjaju samo metalni dio vrata, a sve ostalo ostaje sa mojih starih vrata. I to zvuči ok. Ali, ja sumnjam (tj. siguran sam) da su u servisu zamijenili moj unutarnji dio vrata sa dijelovima nekog starijeg auta (slučajno ili namjerno). Naime vidi se razlika u potrošenosti i blijedoj boji tapeciranih dijelova prednjih i stražnjih lijevih vrata u odnosu na oba desna vrata.

Auto sam danas pokupio sa servisa i nisam ništa skužio jer taj auto ne vozim ja nego moja majka i to samo do posla i natrag, tako da je auto inače u odličnom stanju i očuvan, prešao je samo 30000 u skoro 4 godine.

Kad samo doveo auto staroj ona je odmah skužila da to nije to. Izgleda da je čak i kolo od volana zamijenjeno (vidi se razlika u habanju i boji u odnosu na središnji dio volana).

 

Zvao sam odmah u servis, bilo je pred kraj radnog vremena, kaže tip da oni naravno paze na takve stvari i sve to. Rekao sam da sutra vraćam auto da vidimo što se dogodilo, nisam mogao isti dan jer je kraj radnog vremena...

 

Ima li netko iskustva s ovakvom situacijom? Voditelj limarije kaže da bi se po datumu proizvodnje dijelova moglo vidjeti jesu li dijelovi stvarno moji.

Što da radim? Pisati pritužbu tom servisu za početak?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne bih volio biti u Vasoj kozi.

Ako mislite da je izvrsena kradja onda napisite prijavu i navedite dokaze.

Majstorima kao i doktorima se vrlo, vrlo tesko moze dokazivati krivica i oni to dobro znaju.

Prije nego podneset prijavu pokusajte s njima razgovarati ne bili vi odustali od toga, a za uzvrat da od njih nesto dobijete.

Pesimistican sam ali mozda vrijedi pokusati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija