Jump to content

razlika otpremnine


cuta

Preporučene objave

Prijatelj mi je dobio odbijenicu za razliku otpremnine pravomoćnost rješenja mu je od 6-7mj.2009 ali mu ga mirovinski daje tek na osobni zahtjev u 2mj.2010 pa tek onda šalj zahtjev morh-u . od morh-a dobije odgovor da je sakasnija.može se žaliti.što ako mu odbiju žalbu dali ima pravnih osnova za tužbu.molim savjet jer i mene ćeka ista sudbina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

postavija sam pitanje u vezi otpremnine.ponovit ću prijatelj mi je dobio profesionalnu mirovinu dvo čl.11. pravomočnost riješenja u 6mj.2009.god. ali mu mirovinski ne šalje riješenje nego tek na osobni zahtjev ga dobiva u 2mj.2010.god.tad šalje zahtjev morhu za otpremninu ali dobiva odbijenicu objašnjenje zahtjev poslan poslije 21.12.2009.god.postoji li pravna osnova za tužbu jer se žalija morhu ali nikakav odgovor ne dobiva.nakon 60 dana ako mu morh ne odgovori to automatski znaći da mu je žalba odbijena.zato molim nekoga tko se kuži u pravo da mi odgovori.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija