Jump to content

molim pomoć,inače ću na psihijatriju


vigica

Preporučene objave

Imam problem.Naime,već godinama nas maltretira kafić ispod kuće.Pozivi policiji ne pomažu.Od prošle godine,susjed je postavio terasu(doslovce nama ispod prozora) i sad je non-stop galama,koja mi kida živce.Policija je ko sveta vodica-nit pomaže,nit ne odmaže.Sa vlasniko...m nema dogovora-on to shvaća osobno i ignorira.Pijem tablete,koje mi nakon nerviranja prestanu djelovati.Što da poduzmem,jer ne mogu ljeto provesti zatvorenih prozora.Došli smo dotle da razmišljamo o preseljenju,jer je ovakva situacija postala bolesno nemoguća.Molim savjet,pomoć,bilo što----hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema metode do udarca po džepu. Ni zatvor ne djeluje tako dobro.

 

Dakle, razmotrite mogućnosti naknade štete a ne kako da uklonite buku. Da budem malo ciničan - jeste li razmislili da bi vam to mogao postati izvor prihoda.

 

Osobnog iskustva da vam savjetujem nažalost nemam, ali se sjećam da sam svojedobno čitao da su stanari kojima je bilo onemogućeno da zbog festivalskih zbivanja u Dubrovniku normalno koriste svoje stanove dobili odštetu da bi za to vrijeme mogli plaćati stan negdje drugdje.

 

Osim policije, postoje i razne inspekcije koje i ne moraju biti izravno nadležne za buku. Recimo, vi ste u dobroj poziciji da provjeravate da li vlasnik kafića uredno izdaje račune - to zanima poreznike. Ili da li prijavljuje radnu snagu...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija