Jump to content

kako napisati zahtjev za zastaru doprinosa


Ivac

Preporučene objave

Molim malu pomoć. Susjeda mi je imala prijavljenu kućnu pomoćnicu do 1994. kada se ova odjavila na poreznoj i ostao je neki sitni dug od cca 400 kuna što se ova obvezala platit. Od tada do danas stigla joj je samo jedna opomena, a nedavno kada je bila u poreznoj žena joj je rekla da su joj kamate narasle do 18.000kuna i da će joj sjesti ovrhom na mirovinu. Do sada nije dobila nikakvu obavijest niti rješenje o ovrsi. Obzirom da je relativna zastara 5godina a apsolutna 10 za doprinose, mi bi poslali zahtjev za zastarom, ali ako ne znamo točne podatke, točan iznos... kako da napišemo zastaru. Ne smiješ ići tamo i tražiti točne podatke jer se tako zastara prekida, a kako na pamet napisati...

Pa ako netko ima neku pametnu ideju, kako bi napisali zahtjev za zastarom, koji bi bio uvažen. Jer ova moja susjeda se više pola toga ne sijeća, koliki je bio dug a što su od toga kamate i za što su točno bili doprinosi, zna samo što joj je ova u poreznoj rekla da ima dug od 18.000kuna.

Hvala unaprijed...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija