Jump to content

molim pravni savjet!!!!


anonimno

Preporučene objave

Kakava prava imaju stanari jedne kuće u kojoj su živjeli 14 godina zajedno sa vlasnicom te kuće,gledali je i uzdržavali do smrti a ona nije imala nikakava primanja za život? Oporučnim pismom im je ostavila nešto malo zemlje koju su morali prodati jer im nije bilo dovoljno za njeno uzdržavanje s obzirom da ona nije imala nikakava primanja? U međuvremenu dok je bila bolesna došla je njena nečakinja i na prijevaru joj oduzela tu kuću u kojoj je živjela tj. prisilila je da joj je napiše darovnim ugovorom i otišla. Ostavila je u bolesti na teret tim ljudima koji su se o njoj brinuli do smrti. Sad kad je ona umrla nečakinja se javlja tj. stavlja ovrhu na toj nekretnini i izbacuje te ljude koji su se brinuli o njenoj teteki na ulicu i en priznaje njihov rad tj. njihovo uzdržavanje te starice tj. njene tetke. Da bi bila stvar još gora ona se knjiži na tu nekretninu a nije državljanka hrvatske i to sa UGOVOROM O POKLONU ispisanom na srpskom jeziku!!! Kako je to moguče i kakava prava imaju ti ljudi na toj kući jer oni su ipak gledali i uzdržavali tu staricu do njene smrti o ona nije imala nikakva primanja za život!!!!???? HVALA NA SAVJETU! :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kad ste bili tako dobri prema starici šta nije vama ostavila kuću darovnim ugovorom, a ne nećakinji.

 

starica je imala pravo raspolagati svojom imovinom koko hoće. to što ste vi izvisili je "bad luck". možda nije moralno, ali je po zakonu. uostalom vi ste u toj kući živjeli i to je na neki način bila kompenzacija za to što ste joj pomagali.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija