Jump to content

TUŽBA PROTIV RH


anonimno

Preporučene objave

Punih 16 godina vodi se kazneni postupak protiv okr.- oca djeteta koji ne plaća alimentaciju svo to vrijeme i uopće ne vodi brigu o djetetu.

U tih ŠESNAEST GODINA "sudjenja" sud je donio dvije presude i to

1. uvjetna osuda 5 mjeseci na dvije godine 1996.

2. uvjetna osuda 8 mjeseci na dvije godine 2004.

Godine 2005. podnijela sam 3. kaznenu prijavu i u tijeku je treći postupak. Ali sudkinji za mladež zadnja rasprava je bila prije ravno godinu dana kada je na raspravi visokoumno naznačila da će tražiti od Ministarstva financija da joj se točno objasni i definira pojam "minimalna plaća".... Iako sam ja raspolagala objašnjenjima o tom terminu koji sam dobila faxom iz navedenog Ministarstva, sudkinja je, da bi još više otegnula postupak, ipak se odlučila na ovu visokoumnu rabotu koja nema nikakvog smisla jer - šta se ima nakon 16 godina utvrdjivati taj termin kad se nije utvrdjivao do sada.

Ne bih htjela pomisliti da je u pitanju neka druga istina.... U papirnatom obliku ...

S obzirom daje ovo postalo tragikomično, odlučila sam se tužiti državu jer sudkinja uporno sastavlja debilne presude - koje se ne mogu opozvati u bezuvjetnu osudu. Iako mi se pokušavalo objasniti da je to volja suca da izrekne taj debilni dvostruki uvjet, više ne želim ni slušati o njemu jer nešto što nema zdrave logike i zdravog razuma može samo završiti tužbom u Strasbourgu.

Zanima me, iako sam već dosta informirana, ukoliko netko želi da me savjetuje, na koje se protokole trrebam pozvati i kako da formuliram ovu glupost o takozvanom dvostrukom uvjetu koji sucu daje za pravo da osudjenika nikada stvarno ne osudi.

Ako su mogli onom čovjeku dati bezuvjetnu što je zatuko psa, zašto je tako teško presuditi nešto u korist djece. A oni lupaju o natalitetu .....Molim pomoć

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija