Jump to content

nob-a i dom.rat


planina

Preporučene objave

pozdrav..eto slušam i gledam u javnim medijima di komunjare i oni koji su bili protiv ove države koja je nastala na muci i patnji hrv.branitelja i hrv.naroda sada traže da se prava branitelja izjednače sa pravima boraca nob-a...muka mi je od toga..ali mi hrvati smo prokleti narod i stvarno nezaslužujemo da imamo državu..nama nisu problem srbi..to smo riješili olujom..nama su problem hrvati,mi smo sami sebi problem..one hrvatske komunjare..koje bih ja u jasenovac strpao i smazao..isto tako one lopine hdz-ovske koji su napravili da nam je ovako..busali se u prsa da su velike hrvatine i krali..te na taj način dali priliku ljevici u hrvatskoj da sruši dignitet dom.rata i dovede ga u pitanje..da je sve aktualnije pitanje partizana.iskrivljuje se povijest..hrvatska je u velikoj gosp.krizi te na taj način je stvorena klima za manevar jednoga kadra koji je u hrvatskoj bio pritajen dobrih 20 godina da digne svoj glas i hrvatsku is čupa iz ralja zapada i ponovno odvuče prema istoku.ali nerade to srbi,muslimani,crnogorci,slovenci..nego naši hrvati..a koji su još jednom dobili svojih pet minuta zbog lopovske politike vrha hdz-a di su se svi okrenuli protiv branitelja i svega što se veže uz desnicu...ljut sam a nemogu ništa nego samo gledati kako sve ono što je stvoreno na krvi i muci tone u jednu bezličnu masu nekoga građanskoga rata što se hoče nametnuti mladim generacijama..neka umjetna povijest..a od nas branitelja složniji su i seljaci jer dojdu do svojih prava..i neželim čuti neki komentar da netko ovdje proba braniti jadranku kosor..jer ako neznate vesna pusič koju nisam mogao smisliti nikada srušila je amandmanom pokušak hdz-a i sds-a da u ustav gurnu i pravno reguliraju ono protiv čega su hrv.branitelji i narod krvlju čuvali i obranili.a to je htjli su pravni dati okvir bivše sao krajjine..banda lopovska..izdali nas i prodali za fotelje i napravili da nam je ovako kako je..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nemojte mi dirati Jacu jer ima .uda više nego svi premijeri do sada.

Samo ne znam jel se najela pogrešnih gljiva, jer stvarno ne mogu vjerovati da je znala što se u stvari krije iza davanja legaliteta - pravne osobnosti zajednici općina ?

To bi bila legalizacija nedjela koje je srpska manjina planirala još -90. To bi bila dejtonizacija Hrvatske!

 

Ne želim vjerovati da je Jaca to radila svjesno ! Ali, čemu svi ostali članovi Vlade?, Gdje su bili svi silni savjetnici ? Što je radio Šex i svi drugi u Saboru ?

 

Vesna Pusić ( pamtit će se dugo ) je imala hrabrosti u zadnji čas spriječiti zlo, a od onih sto i više glasa, glasa čuti nije!

 

Pa i sada, svi se prave, kao ništa to nije. Nismo mi, ne znamo. Ipak jako dobro znadu uzimati dobru plaču i ostale pogodnosti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija