Jump to content

Tužba za razvod


freelancer

Preporučene objave

freelancer,

obzirom na 3 objave, a u niti jednoj nema priče koja se "dotikavle" prethodnospomenutih 2 djece, nekretnine i spomenute pokretnine, već upit o utvrđivanju očinstva iz Ljeta Gospodnjega 2006.: ako ne postavite pitanje, tema će vrlo skoro biti brisana... jer je ionako nema.

:cita:

@vuvuzela, malo neophodne uljudnosti prilikom davanja pravnog savjeta molim, bez obzira na osobni stav. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

@newbie

 

Preko jedan sat je freelancerov post od 11. 7. 20:44 " Podnosim tužbu za razvod braka .Imamo dvoje djece koje će naravno pripasti majci . Mene zanima da li se stan i motorno vozilo dijele po pola ili supruzi pripada više od polovice jer će djeca živjeti sa njom u tom stanu . Molim savjet " stajao na mjestu gdje se sada vidi :palacdolje: .

Dakle , freelancer nije pisao o nikakvom utvrđivanju očinstva iz Ljeta Gospodnjeg 2006.

 

To možete lako u bazi podataka utvrditi .

A što se brisanja freelancerovog posta " dotikavla " , zašto ga je uredništvo brisalo a moj ( možda zericu neuljudno ?! ) ne , ostavljam urednicima za raspravu .

 

Što se mene tiče , ako ne vratite prvi freelancerov post , možete iz čistog fairnessa , brisati i moj odgovor na njega :-) , iza kojeg i dalje stojim .

Poštovanje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dakle, kao što rekoh, a kao što i vidite, da u trenutku nakon što je freelancer očito editirao svoj post unutar dozvoljenog vremena za takvu radnju (jer mi samoinicijativno nismo) pa nadalje, stoji među ukupnom objavama korisnika upravo samo upit iz 2006., a ukoliko pitanja ne bude tema će biti brisana jer je nema. To će se i dogoditi. Vraćati ono što uredništvo ni moderatori editirali nisu, na vaš zahtjev nećemo.

 

I sada nakon što ste iznijeli sadržaj upita, (prema čak najobičnijoj google-cache snimci se pita hoće li majci pripasti veći dio jer će djeca biti kod nje, no s pravne strane nije niti bitno), ponovno ću vas upozoriti na malo više uljudnosti prilikom davanja pravnog savjeta (pogledajte nam naziv), odgovorite korektno ili nikako.

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija