Jump to content

porodiljni dopust


mobby

Preporučene objave

  • 2 tjedna kasnije...

Ja sam ti u mirovini od prosinca 2006. Dok sam radio koristio sam drugi dio porodiljnog dopusta 2005. godine. Radio sam na mjestu operativnog časnika i nakon šest mjeseci sam se vratio na isto radno mjesto. Na listama za plaću u tih 6 mjeseci mi je pisalo PORODILJNI DOPUST OBVEZNI, Ukupno za isplatu 0,00 kn. Dok sam mislim iznos od 4.250,00 kn dobivao na knjižicu preko pošte.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pomeo me stap ujutro.U svakom slucaju trebalo bi dobro prouciti Zakon o rodiljnim i roditeljskim potpora NN 85/2008.Koliko ja shvacam jedan dio tog zakona propisuje da bi mogao imati pravo na potporu ako si korisnik mirovine,korisnik prava na profesionalnu rehabilitaciju ili korisnik prava na invalidsku mirovinu zbog profesionalne nesposobnosti za rad prema propisu o mirovinskom osiguranju Republike Hrvatske ili osoba koja se prema propisima iz socijalne skrbi ne smatra sposobnim za rad ili se prema drugim propisima smatra uzdrzavanom osobom ili je polaznik redovitog skolovanja ili sveucilisnog ili strucnog studija ili korisnik koji nema uvjete iz za ostvarrenje statusa korisnika iz tocke 1.do tocke 5. ovog stavka,a ima priznat status zdravstveno osigurane osobe iz obveznog zdravstvenod osiguranja.Bilo bi najbolje dodatne informacije traziti u HZMO na njihov besplatni telefon 0800636363 i u HZZO u njihovoj direkciji Margaretska 3,Zagreb ili na njihov telefon 01/4812-606. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija