Jump to content

Dugovanje prema telekomunikacijama


syncmaster1306

Preporučene objave

Lp

 

Zamolio bih Vas pomoć u vezi dugovanja prema telekomunikacijama.

 

Naime od 2007 godine zakljucno duzan sam za telekomunikacijske usluge prema VIPnetu iznos od nekih 3000kn, upravo koji nisam mogao dalje placati jer nemam velika primanja pa nemogu izdovjiti iznos da to u komadu rijesim.

 

Medutim putem odvjetnickog ureda ledic vipnet je podignuo ovrhu koju su nakon mjesec dana obustavili s razlogom koje je napisano u rjesenju zbog toga jer ovrhovoditelj nije pravovremeno uplatio iznos koji je potreban za pokretanje ovrhe.

 

Ono sto mene sad interesira dali ovaj dug moze u zastaru s obzirom da sam dobio rjesenja da se ovrha obustavlja s obrazlozenjem da ovrhovoditelj nije pravovaljano uplatio iznos koji je potreban za provodenje ovrhe.

 

Ja i dalje placam neki iznos od simbolicnih 100kn mjesececno ili svaka dva mjeseca koji mogu izdvojiti za taj dug posto nikome ne zelim ostati duzan.

 

Takoder interesira posto u vise navrata nisam uspio dobiti nikoga iz ureda dali da taj iznos nastavljam placati i dalje, zanima me koliko na iznos od 3000kn rastu kamate, tj., opcenito me interesiraju savjeti.

 

Samo da se zna, maksimalno do 200-300 kn mogu odvojiti mjesecno.

 

Unaprijed zahvalan!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala Vam na tako brzom odgovoru,

 

Znaci da moje periodične uplate trenutno drže slučaj na vodi umjesto da teče vrijeme do zastare?

 

I molim Vas ukoliko ste upoznati, s obzirom da je protiv mene već podignuta naplata potraživanja putem ovrhe i odbačeno ukoliko ja sad prestanem plačati te uplate dali odvjetnički ured opet na temelju istog predmeta može pokrenuti ovrhu.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija