Jump to content

izvršenje zaštitne mjere


perojug2

Preporučene objave

pozz.forumasima i molim upućene da mi odgovore na pitanje ako nije problem .danas dobivam dopis gje pise da me izvješčuju da če mup evidentirati zaštitnu mjeru upravljanja motornim vozilom m kategorije na rok od 3 mj. od dana primitka ove obavijesti ako sam osobno potpisao sto i jesam.pošto imam neki poslić što radim sa skuterom ovo mi je došlo u najgorje vrijeme pa me zanima dali se može promijeniti uz neku molbu ili nešto početak izvršenja kazne odnosno prolongirati ili odgoditi izvrsenje za 2-3 mjeseca.a drugo pise 3 mjeseca koliko se to računa dana. unaprijed hvala neznalica pozz.... :misli::palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zaštitna mjera zabrane upravljanja vam započinje 26.08.2010. godine u 00:00 sati, a završava 25.10.2010. godine u 23:59 sati i vrijedi samo za onu kategoriju vozila za koju je izrečena.

 

Postoji mogućnost zabrane upravljanja svim kategorijama, ali ne vjerujem da je o tome riječ.

 

Treba razlikovati "M" od "B" kategorije koje su dvije zasebne kategorije i zabrana za jednu kategoriju znači da se drugom može slobodno upravljati.

 

Kršenje izrečene zaštitne mjere je kazneno djelo koje se goni po službenoj dužnosti i za čije kršenje je zapriječena kazna zatvora od 3 mjeseca do 3 godine.

 

Nema se prava žalbe ili odgode.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija