Jump to content

Neplacanje smeca


Pandica

Preporučene objave

Molim Vas za pomoc

neznam odkud bih krenula,radi se o tome da sam utuzena za neplacanje odvoza smeca i potraznja je od 2004 godine.Neznanjemm nisam pravila prigovor na zastaru jer koliko sam procitala godinu dana je zakonski potraznja za naplatu.Taj isti koji nas je utuzio stavio je ovrhu na automobil koji nije nase vlasnistvo vec je vlasnik Croatia osiguranje.Oni kao trece lice su pravili prigovor i sva dokumentacija je pokazana na sudu gdje se vidi da su oni vlasnici automobila,medjutim sud kao da to nevidi ili ide nekom ocito na ruku i sad je donesao rijesenje da ce 29.9 oduzeti automobil.Pa Vas molim da mi pomognete u ovom slucaju koji je dosta zamrsen,kako da ja sada njima dokazem da je zastara na smece 1 godinu i da automobil nije u nasem vlasnistvu i da ga nemogu uzeti jer se oni kako sam rekla oglusuju na sve sto mi i Croatia kazemo i napisemo.Dali je moguce da je sud toliko pristran toj drugoj stranci da nas nedozivljava kao ljude. :-? Pokusali smo se dogovoriti sa nadleznim da platimo smece kako je po zakonu unazad 1 godinu ali bez uspjeha oni traze unazad 6 godina sto ja nemogu platiti jer sam nezaposlena.

Hvala unaprijed na pomoci i lijep pozz

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno da traze za 6 godina kad se vi niste na vrijeme zalili na rjesenje o ovrsi i time propustili priliku otpisati zastarijela dugovanja. Jeste li možda upitli prigovor po opomeni ukoliko su Vam je poslali, pokušajte se uhvatiti za to ako imate pisani trag, ukoliko ne sve je do Suda...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pandica je napisao:

pozz

da zalili smo se na opomenu i imamo pisani trag samo sto je sud rekao da zalba nije pisana u pravovremenom roku sto nije istina jer smo zalbu poslali u roku i svaki puta nas sikaniraju.

 

Pa kako neznate jeste li se žalili u roku ili ne? Na odresku preporučene pošiljke piše kada ste je predali pošti, a taj datum se smatra datum podnošenja žalbe.

 

Što znači da Vas šikaniraju? Da Vi možda ne šikanirate njih ne plaćanjem svojih obveza i tjeranjem njihove službe na pokretanje ovršnog postupka prema Vama?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija