Jump to content

kako da se izvucen,,,,,,

Preporučene objave

objavljeno:

evo ovako na sudu sam vec skoro 4 godine,,,,zbog 8 dijela teskih krada,,,sada smo dosli pri kraju mogu se izvuc s uvjetnom,,,,mada da mi je para i placat ovoga skupog odvjetnika izvuka bi se bez icega,,,,sad me zanima kad dobijem uvjetnu ocu li morati platiti sudske troskove i nacinjenu stetu???????????????????????????????????????????????

odgovoreno:

pa imas tako skupog odvjetnika, pa pitaj njega? njega plačaš a ne nas...neka i on nešto kaže na račun novaca dobivenih od tebe.bez ljutnje ali govorim iskreno...štetu češ morat platiti, a sudske troškove to če odlučiti sud.

odgovoreno:

pa koliko bi trebalo za zastaru,,,,,,odvjetnika kad pitam nesto odgovor mu je -ma vidit ce mo-itd.tog odvjetnika sam izabrao u istrazi i kad sam htio prominiti niti jedan odvjetnik nije htio preuzeti tudi slucaj,,,,, a stabse tice ostecenika njimA JE OSIGURANJE ISPLATILO NASTALU STETU,,ZNACI MENE SAD TREBA TUZIT OSIGURAVAJUCE KUCE ILI? MOLIM VAS ODG.

odgovoreno:

tako mi odvjetnik govori obrazlozi malo,,,odakleda vratim 200tisuca,moze mi skidat s place cili zivot,,,ubija bi se odma------=kolko do zastare??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija