talijan23 objavljeno: 28. rujan 2010. objavljeno: 28. rujan 2010. evo ovako na sudu sam vec skoro 4 godine,,,,zbog 8 dijela teskih krada,,,sada smo dosli pri kraju mogu se izvuc s uvjetnom,,,,mada da mi je para i placat ovoga skupog odvjetnika izvuka bi se bez icega,,,,sad me zanima kad dobijem uvjetnu ocu li morati platiti sudske troskove i nacinjenu stetu??????????????????????????????????????????????? Citiraj
ivan.z odgovoreno: 28. rujan 2010. odgovoreno: 28. rujan 2010. pa imas tako skupog odvjetnika, pa pitaj njega? njega plačaš a ne nas...neka i on nešto kaže na račun novaca dobivenih od tebe.bez ljutnje ali govorim iskreno...štetu češ morat platiti, a sudske troškove to če odlučiti sud. Citiraj
talijan23 odgovoreno: 29. rujan 2010. Autor odgovoreno: 29. rujan 2010. pa koliko bi trebalo za zastaru,,,,,,odvjetnika kad pitam nesto odgovor mu je -ma vidit ce mo-itd.tog odvjetnika sam izabrao u istrazi i kad sam htio prominiti niti jedan odvjetnik nije htio preuzeti tudi slucaj,,,,, a stabse tice ostecenika njimA JE OSIGURANJE ISPLATILO NASTALU STETU,,ZNACI MENE SAD TREBA TUZIT OSIGURAVAJUCE KUCE ILI? MOLIM VAS ODG. Citiraj
Utjerivaczakona odgovoreno: 29. rujan 2010. odgovoreno: 29. rujan 2010. Sud će Vas obvezati da platite stečenu korist, ali kako je njima osiguranje platitlo, neće moći protiv Vas ponovno to zahtjevati. Sudske troškove će Vam sud odrezati ako radite ili imate imovine Citiraj
talijan23 odgovoreno: 29. rujan 2010. Autor odgovoreno: 29. rujan 2010. tako mi odvjetnik govori obrazlozi malo,,,odakleda vratim 200tisuca,moze mi skidat s place cili zivot,,,ubija bi se odma------=kolko do zastare?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Citiraj
talijan23 odgovoreno: 6. listopad 2010. Autor odgovoreno: 6. listopad 2010. kolko treba do zastare???? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.