Jump to content

Ured za obranu-zahtjev za HRVI


Forrester

Preporučene objave

Čekam jedan nalaz da bih ponovo predao zahtjev za status HRVI.Naime 2006 sam dobio 20% na plp,a nakon 13mj.čekanja dlp je skinulo na manje od 20%.Podnio tužbu Upravnom sudu: odbijena.Dvije god.od odbijanja su prošle,i sad mogu ponovo predati zahtjev. E,sad nastaju problemi: od 2008g.oboljenje štitnjače,imam početak dijabetesa od prošle godine,također prošle godine dobio dg.F62.0 i F23.9(prolazni psihotični poremećaj); a to mi ništa ne vrijedi(bar što se tiče ostvarivanja statusa HRVI). Bar tako kažu u Uredu za obranu,jer sam 2005g.podnio zahtjev samo na osnovu bolesti PTSP F43.1, i sad mogu podnijeti zahtjev samo na osnovu te bolesti. Je li to u skladu sa zakonskim odredbama?? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Forrester je napisao:

... Bar tako kažu u Uredu za obranu,jer sam 2005g.podnio zahtjev samo na osnovu bolesti PTSP F43.1, i sad mogu podnijeti zahtjev samo na osnovu te bolesti. Je li to u skladu sa zakonskim odredbama??

 

Bitno je ono što vam piše u nalazu DLP-a.

U vašem slučaju zahtjev za ponovno utvrđivanje oštećenja organizma zbog pogoršanja možete podnijeti samo za onu bolest (ili bolesti) koja je od strane DLP-a ocijenjena sa manje od 20%, a to je, pretpostavljam, PTSP.

To vas ne spriječava da priložite i drugu dokumentaciju o liječenju i drugih psihičkih oboljenja, a na DLP-u je da ocjeni da li su te druge psihičke bolesti povezane sa PTSP-om ili nisu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija