nyna2209 objavljeno: 27. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 27. listopad 2010. treba mi samo primjer pisanja prigovora na prijedlog o ovrsi, bila bih jako zahvalna kada bi mi netko to mogao poslati.. unaprijed hvala LP Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zmajica odgovoreno: 28. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2010. Prigovor se ne piše na prijedlog o ovrsi, nego prigovor protiv rješenja o ovrsi. Dakle, ukratko, ovako otprilike formalno treba izgledati: JAVNI BILJEŽNIK taj i taj adresa grad Posl.br.: Ovrv taj i taj Ovrhovoditelj: taj i taj, adresa Ovršenik: Vi, vaša adresa PRIGOVOR PROTIV RJEŠENJA O OVRSI Ovime ovršenik u zakonskom roku ulaže prigovor protiv rješenja o ovrsi od dana tog i tog, gornji posl.br. Ovršenik protiv pobijanog rješenja izjavljuje prigovor iz svih zakonom predviđenih razloga. E sad obrazlažete zašto se protivite, dakle, bla, bla... I na kraju, napišete: Ovršenik predlaže da se rješenje o ovrsi stavi izvan snage i provede redovni parnični postupak. I naravno, Vaš potpis na kraju. Nadam se da sam barem malo olakšala. Lijepi pozdrav!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.