Jump to content

neznam kako i sto dalje molim Vas pomoc


sanelaemanuel

Preporučene objave

Molim Vas pomozite nalazim se u takvoj situaciji da ja i muz vise nemamo nikakve odnose vise puta me je udario porazbijao sve u domu .Zadnji put sad prije nekoliko dana pokusao me je udaviti ,moja majka koja cuva nase dijete dok radim je usla placuci i molila da prestane. on mi je pretio da ce mi biti malo ovo mjesto gdje sad zivimo. Nas sin cim on progovori visim tonom pocinje vikati no no no, jer nezna jos govoriti. zeljela bi samo da se raziđemo na miran nacin a koliko god pokusavala to bi zavrsilo velikom svađom.Strah me njega. ovdje imam stalan posao dobru placu. Mogu se brinuti za dijete. Nezelim njega iskljuciti iz odgoja i uskratiti mu ga ali se bojim za nase zivote. On ima 22 godine imao je lose dijetinjstvo roditelje koji su pili. Njegova majka me je htjela kolcem sacekati i udariti po trbuhu da izgubim bebu kad sam prvi put dosla u njegovu kucu, pa sam otisla iz nje. Drugi put moj sin i ja smo dozivjeli velike traume od nje kad smo se ponovno vratili nakon smrti njegovog oca u tu kucu. on trazi opet preseljenje tamo. ja vise nemogu to podnjeti. Jedan dan te neko vrijeđa a drugi dan govori da te voli. danas bi ona trebala doci. strah me je svega najvise zelim dobro dijetetu. Treba mi pomoc bilo kakva .Hvala Vam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

odi s majkom na policiju i sve im ispricaj sta se desava i zatrazi od njih pomoc i zastitu. ipak je to nasilje u obitelji(nad tobom i nad djetetom i ako ga on ne udara isto je kao da ga i udari kada sve to gleda) i misli na svoje djete da li zelis da ono to i dalje prozivljava.bolje dok je mali manja ce biti trauma.razmisli da li zelis takav zivot za djete i sebe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bježi iz tog pakla što prije,to ti govorim iz iskustva neće biti bolje ,samo gore

nedozvoli da ti dijete raste u takvom okruženju misli i na sebe i na njega koliko god ti teško bilo odlučiti vjeruj manje će boljeti nego ostanak u takvom braku uz zlostavljača koji se prvo mora za sebe pobrinuti ako neželi da i njegovo dijete odraste kaoi on u strahu....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sanelaemanuel je napisao:

ne on je otsao zivjeti u svoju kucu a ja sam u stanu u kojem smo zivjeli. sto trebam sad ja i moj sin napokon imamo mir.molim Vas.

 

Samo zovite 192 i prijavljujte njegovo nasilno ponašanje uvijek kada se on tako i ponaša, sve do kraja suđenja gdje će poradi tog svog ponašanja i tih prijava možda dobiti i sudsku zabranu prilaska vama i djetetu.

 

Samo zovite 192-bez razmišljanja !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija