Jump to content

Hitna pravna pomoc da se obranim od lazi.


kruno33

Preporučene objave

Trebam pod hitno pravni savijet.To je jako duga prica....Ali da napisemo : moja bivsa cura mi je provalila u sobu,ja sam spavao.Moja mama se probudila i to je cula kad je nesto lupilo.Usla je u sobu, probudila me i rekla doticnoj gospođici sta radi ovdje.Probudio sam se i vidio ju u sobi.Rekao sam joj da se goni doma.Bacila je na moj krevet moju razbijenu nokiju n 80.Istrcala na balkon kod moje mame a ja za njom.Uhvatio sam ju za rame i pitao tko ce popravit moj mobitel.Ona je spominjala nekaku uputnicu i otisla doma.To se dogodilo u cetvrtak na petak u dva ujutro.U petak navece je ponovo bila sa bracom ali ja nisam bio doma.i oni uopce nisu za to znali pa su otisli da me cekaju a potom otisli doma.

-Tu pocinju problemi u ponijedjeljak je po mene dosla policija sa optuzbom da sam svoju bivsu dijevojku gusio,tukao i vrijedao za taj dogadaj kad mi je provalila.Ali se navodi da sam joj ja mijesec dana prije prijetio smrcu i tu ima svijedoka koji je to cuo.U to vrijeme je bila trudna.Ostala je trudna sest tijedana poslije od kada smo se razisli.Ja sam proglasen krivim na uvijetnu.

-Sad je vec prosla godina dana i ja jos i sad nemam mira od njih.Medutim mene je kontaktirala osoba koja kaze da zna da je moja bivsa cura platila svijedokinji 1000 kuna da svijedoci u njenu korist i da ju je tata natukao taj petak kad su njezina braca saznala da je ona provalila kod mene i razbila mi mobitel.

-molim vas kako da ja tu dokazem istinu na sudu.Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

evo ovako danas sam se obratio drzavnom odvijetnistvu u Osijeku.Sutra moram otic tamo ujutro sa svjedokom da da iskaz.Naravno ja sam to javim svom odvijetniku i on mi kaze da nemoze nista napravit.Medutimmene zanima kako to sad ide dalje te bih trebao malo objasnjenje kako to sad ide jer mi je ovo uopce prvo sudenje.

-Zaboravi sam napisat da su iskaz moje mame pobili iako je svemu bila nazocna zato jer mi je majka.

-I poslije tih svih dogadaja je moja bivsa djevojka i njezina mama dolazila u nasu kucu gdje su me napadali.

 

Molim vas da mi pojasnite jer sam ostao bez svega i jednostavno nemogu vise izdrzat kad ovako sta slusam o sebi.Cak sam i obrt zatvorio zbog njezinog laganja koje je bilo poslije suda.Prate me stalno, kontaktirao sam policiju jako puno puta ali cini se da nikog ne zanima dog se nesto ne dogodi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imaš mobitel pa sve snimaj .

razgovore(prijetnje)i nazočnost osoba na nekom mjestu.

a probaj nabaviti i diktafon(digitalni)

 

podnijeti kaznenu prijavu za lažno svjedočenje .

prijave za prijetnje.

ne samo razgovarati u ODO

 

ako protiv nekogod sudionika bude pokrenut postupak i izrečena kazna

moguće je tražiti naknadu štete (obrt,izgubljena zarada,...)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija