Jump to content

Šutnja uprave


fischkal25

Preporučene objave

Prijavu za natječaj za posao sam poslao običnom poštom predzadnji dan isteka roka. Prilikom slanja pošiljke na šalteru pošte su stavili žig na kovertu(kažu u pošti da žig stavljaju na sve koverte), pa imam dokaz da sam predao na vrijeme u skladu sa čl. 72. st. 2. novog ZUP-a. Nisu je razmatrali jer je nepravovremena, pa mi nisu ni poslali Rješenje(protiv kojeg nema pravnog lijeka,samo tužba upravnom sudu). Pozvao sam ih temeljem čl. 26. ZUS-a da mi izdaju rješenje, pa ću istekom 7 dana pisati tužbu upravnom sudu.

 

JESAM LI NA PRAVOM PUTU.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da Vi u suštini ne posjedujete dokaz da ste svoj podnesak predali blagovremeno - nemate potvrdu o predaji pošiljke na pošti.Pitanje je da li ćete u postupku koji budete vodili imati prigodu dobiti kuvertu kao dokaz.

Mislim da Vi trebate voditi postupak PROTIV RJEŠENJA kojim je izvršen izbor kandidata, jer u postupku donošenja tog rješenja nije Vaš zahtjev, zamolba razmatrana.

Praksa je da se kandidatima koji "nisu prošli" dostavi obavejst o tome i Rješenje kojim je izvršen izbor, ali to nije obveza.

Ukoliko Vam rješenje nije dostavljeno tražite da vam ga dostave i onda počinju za Vas teći rokovi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija