murter objavljeno: 7. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 7. prosinac 2010. U travnju 2010.godine potpisao sam predugovor za stan u izgradnji u vrijednosti 64 tis.eura.Stan je po predugovoru trebao biti završen u prosincu ove god.iznos koji sam predao za stan isplačen je u iznosu od 58 tisuća na ruke investitoru.Stan do današnjeg dana nije ni započet..uknjižba na moje ime na zemljište je odbijena 5.11.a investitorica tvrdi da ne zna razlog tome.Obečanja dalje idu u smjeru da se strpim još 6mj.pa u slučaju ne započete gradnje da će mi vratiti novac.pošto je moja investitorica poznata prevarantica za što sam naknaddno saznao iz novinskih članaka zanima me ukratko , da li da se obratim Javnom tužilaštvu ODMAH ili da čekam narednih 6mj.da eventualno izvučem novca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 7. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2010. kasniš javnog tužilaštva nema od 1991.godine. ali možeš se obratiti Općinskom državnom odvjetništvu radi kaznene prijave zbog prijevare. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.