Jump to content

kako do djeteta


tntrider

Preporučene objave

Kada centar za socijalnu kuću smjesti ženu u sos sigurnu kuću, a protiv nje se vodi kazneni postupak za 4 puta lažno prijavljivanje nasilja u obitelji, kazneni postupak za lažno prijavljivanje prijetlnje,čime je višestruki poćinitelj kaznenog djela iz čl.302.st 1 i 2,pa je samim time počinila kaznena djela za 15 godina zatvora,a maximalna kazna je propisana tri godine zatvora.(Kazneni postupak vodi Općinsko državno odvjetništvo.)Što trebam uraditi da bih vratio kćer kući,s obzirom da u Zakonu o kaznenom postupku,Krivičnom Zakonu i Ustavu Republike Hrvatske nisu pripisane nikakve SOS kuće,a koje CZSS plaća sa novacima poreznih obaveznika?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nikako, sve dok se postupci i ponašanje osoba u vezi ili braku, koje bitno odstupa od društvenih normi i pravednosti ne počne tumačiti kao dio proširene kliničke slike Graničnog poremećaja osobnosti -BPD-a

 

Sada, danas, to tumačenje je tzv. rodno, diskriminirajuće

 

 

Savjet: pročitajte "Prestanite hodati po ljuskama jajeta" ( na više linkova u Googlu je download ) i bar će Vam sve biti jasno i znati ćete s kakvim se diletantima borite...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sve je to meni jasno.Samo mi nije jasno zašto me poliicija čekala na ulazu u sud,zašto su sjedili pored mene u sudnici,jer sam ja bio taj koji tužio,a ne koji je bio tuženik.Tražio sam skrbništvo nad djetetom,a oni meni na sudu žele odredit kantakte sa djetetom iako je protiv majke podignuta peterostruka krivična prijava po ćl.302.st 1 i 2.Još jednom napominjem da je Republika Hrvatska kriva za otmicu moje kćeri a za to se gine.Protiv mene nije nikad podignuta prekršajna a kamoli krivična prija za obiteljsko nasilje,a institucije mi brane moje kćer.Ja osobno mislim da se to neće dobro završiti kako ni za mene, tako ni za njih.To nije prijetnja to je činjenica.Za mene su oni otmičari,teroristi,a postupak prema takvima poznat je u cijelome svijetu.Da su mi dali samo jedan razlog zbog čega su mi oduzeli kćer,nebih rekao rjeć.Tko želi neka se bori pravno,ali u mom slućaju neradi se o kućnome ljubimcu,imovini...radi se o mom djetetu,a za to vrijedi i poginut.Ja sam iscrpio pravna sredstva.08.12. na županijskom sudu u Varaždinu.(I pokojni predsjednik dr.Franjo T.iskoristio je sva pravna sredstva pa je uslijedila akcija Oluja)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kako mi pokazuje error dok pokušavam poslati mail na pm,moram odgovoriti ovako.Oni koji sprovode "Uobićajeni scenarij"prkose svim zakonima propisanim Zakonom RH,i njima nije mjesto u sudstvu kao ni na radnim mjestima u CZSS.Ukoliko ih država nemakne,morat ćemo sami,jer opet napominjem da se neradi ni o materijalnoj stvari niti o kućnome ljubimcu,već o mom djetetu,a bude li potrebno podnijeti žrtvu da pravni sustav u ovoj državi profunkcionira,rado ću položit svoj život,ali ću povući još mnogo #OOPS#i sa sobom,zbog ljubavi prema kćerki.Igrati se tuđim životima,to im nije baš pametno,pogotovo ako sam u pravu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako zaista želite dobro svojem djetetu, što vjerujem da želite, onda smjesta smanjite doživljaj i prestanite s prijetnjama - ovako kako vi ovdje pišete, policija je i trebala biti tamo gdje je bila.

 

Je, istina je da 'uobičajeni scenarij' nema nikakve veze s dobrobiti djeteta. No, onda je tu potreban pametan i strpljiv roditelj koji će se zakonskim sredstvima izboriti za prava djeteta i svoja. Nadam se da ste vi taj, a da su vaše izjave samo posljedica jada i ogorčenosti zbog svega što se događa.

 

Inače normalno dobivam poruke na pm. Pokušajte ponovo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako "uobičajeni scenarij"nema veze,a tiće se dobrobiti moga djeteta,o ćemu mi tu uopće prićamo.O pravu-pravdi-otmici...Igri živaca???Da živimo u pravnoj državi,ovo se nebi ni dogodilo.Po tome kako vi pričate,svaka žena u hrvatskoj može napustit muža u bilo kojemu trenutku,otići u CZSS i otići sa djecom u SOS kuću,u turizam...i vratit se doma ko da se nije ništa dogodilo.Protiv žene slijedi krivična prijava za lažno prijavljivanje nasilja u obitelji,muža po službenoj dužnosti slijedi prijava za obiteljsko nasilje.Tko ubire vrnje???Odvjetnici!!!A gdje je moje djete u tome svemu?Nekog će osudit,i djete će ostat bez roditelja.Odrekao sam se na sudu kontakta sa djetetom jer nemogu zamislit da ju vozaju 1000 km kako bi bilo dva sata samnom ,samo zato jer je to moje "pravo".CZSS kaže da sam pogriješio što nisam pristao,jer da mene nije briga kako će nju dovesti.Kao da je njima stalo do moje kćeri.I onda se čudite što sam bjesan,jadan,nemočan.Što su moje reakcije prije svega ljudske,roditeljske,da zaštitim svoje djete pred sistemom birokracije.Dok mi završimo pravni postupak moje djete će biti punoljetno s obzirom na brzinu djelotvornosti sudstva.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

probajte ići promjenom odluke o susretima i druženjima djeteta i vas. odreći se nemožete jer to nije samo vaše pravo već i pravo vašeg djeteta, što znači da sud pred kojim ste "se odrekli", nije vodio uopće brigu o interesima vašeg djeteta... al to nije ništa novo i neočekivano od suda ili ost. institucija!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija