vale1402K objavljeno: 20. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 20. prosinac 2010. zanima me da li je tko poslao molbu i mozda dobio kakav odgovor? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
desert_rose odgovoreno: 21. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2010. yup... jesam, idem danas na razgovor? znam jednu kolegicu koja je jučer bila... ti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vale1402K odgovoreno: 21. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2010. poslala molbu ali ništa a šta'š..... http://www.legalis.hr/uploads/kava.gif Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mladanada odgovoreno: 29. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 29. prosinac 2010. Jesu li zvali koga u drugi krug? Mene su zvali u petak, imala sam propušten poziv, dok sam vidjela već im je prošlo radno vrijeme, a ovaj tjedan ne rade pa ako netko zna čime su me htjeli iznenadit, pozivom u drugi krug ili s "hvala lijepa, nemojte dolazi", molim da mi kaže!:)sretno svima pri traženju posla, bome nam nije lako! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
griottta odgovoreno: 3. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2011. mladanada je napisao: Jesu li zvali koga u drugi krug? Mene su zvali u petak, imala sam propušten poziv, dok sam vidjela već im je prošlo radno vrijeme, a ovaj tjedan ne rade pa ako netko zna čime su me htjeli iznenadit, pozivom u drugi krug ili s "hvala lijepa, nemojte dolazi", molim da mi kaže!:)sretno svima pri traženju posla, bome nam nije lako! pa ovako.... mene su u 2. krug zvali još prije božića ako se ne varam (mislim da je bio badnjak), a sad na staru godinu su me zvali radi odgode. drugi krug trebao je biti danas, ali ipak neće (a kad će - ne zna se). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jelenast odgovoreno: 13. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2011. jutros sam vidjela da je odvjetnik opet raspisao natječaj, nisam pratila prošli, u ovom je na određeno, 10 mj, kako je bilo na prošlom po tom pitanju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
griotta odgovoreno: 17. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2011. prošli je bio na neodređeno (još uvijek stoji na komori), ali to je 100% oglas za isto radno mjesto; prema tome, nemoj se nadati. koliko znam, završio je 3. krug razgovora i sad je u procesu odlučivanja koga će zaposliti; da je htio uzeti 2 vježbenika, uzeo bi 2 od tih koje je saslušavao u 3 kruga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Buttercup odgovoreno: 3. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2012. Odvjetnik je nedavno imao raspisan oglas za radno mjesto odvjetničkog vježbenika, je li netko pozvan na razgovor? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DIDAK1871 odgovoreno: 21. prosinac 2013. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2013. jel zna netko kakav je bio 2 ili 3 krug, da li bude neki test? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.