Jump to content

molim savjet !!!


freeda

Preporučene objave

brakorazvodna pranica je u tijeku....treba razlikovati trajanje braka i trajanje bracne zajednice. Brak Vam jos traje, ali je bracna zajednica ocito vec prestala (ne zivite zajedno, ne snosite zajednicke troskove zivota...).

Taj auto ne bi trebao ulaziti u bracnu stecevinu...ako druga strana potrazuje nesto vezano uz tu investiciju moze se dokazivati kad je prestala bracna zajednica...dakle, prije te kupovine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

a imam ja pitanje sada jedno... šta ako je vozilo kupljeno prije braka....npr ja imam auto.. sam sam ga kupio i sada sam na sudu... oko alimentacije i slijedit će poslije i raskid braka....nezaposlen sam tražio sam na poreznoj potvrdu da budem oslobođen plaćanja sudad kada ne radim...ali ja sam se zabrinuo da mi auto ne poremeti neke papire pa sam ga kao "prodao" sestri za sitne novce...da se nebi gledalo i to.. pošto sam morao navesti...svoje imovinsko stanje kao i nekretninei sve ostalo...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Dakle, Vas brine moze li cinjenica da ste posjedovali automobil za vrijeme braka (iako ga vise ne posjedujete i kupili ste ga prije braka) utjecati na odluku suda o visini alimentacije ili/i sudskih troskova.

Vj,nece. No imajte na umu da je pravo djeteta na uzdrzavanje od strane roditelja vazna stvar a i određuje se prema mogucnostima roditelja tako da je necete moci izbjegavati kada Vam se u buducnosti promijeni zivotna situacija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija