Jump to content

molim za pomoć


vlasicone

Preporučene objave

Pozdrav,

imam problem koji se proteže već godinu dana i sada mi prijete kaznenom prijavom.

Naime radio sam u trgovini 3 godine i nikada nije bilo problema ali kada sam poslodavcu rekao da idem na drugi posao on je na inventuri meni "pronašao" 70 000 kuna manjka te mi nije htio vratiti radnu knjižicu te uz prijetnje prijavom policiji i gubitka novog radnog mjesta me prisilio da potpišem izjavu kod javnog bilježnika o dugu i njegovom vraćanju u roku od mjesec dana. Nikakve dokaze za taj manjak mi nije pokazao a ja kao radnik nisam ni razduživao robu već je to radilo njegovo knjigovodstvo. Ja taj iznos nisam mogao prikupiti već sam mu predao 20 000 kuna. On sada meni prijeti kaznenom prijavom te me zanima kakvi su postupci državnog odvjetništva ako me prijavi. Da li je to privođenje, pritvor ili što drugo? Kakva kazna mi prijeti i da li je moguće pobiti dokument kod javnog bilježnika koji je ostvaren pod prisilom.

Zahvaljujem se na bilo kakvoj pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znam da me tereti... ali moja situacija je bila takva da sam tek dobio dijete i živim u malom mjestu tako da sam smatrao da je bolje da mu dam te novce te da se riješim problema nego da idem na policiju zbog toga i izgubim novo radno mjesto. Zbog djeteta i obitelji... Nažalost tolike novce nisam u mogućnosti prikupiti i sada mi prijeti prijava, zato i pitam da se znam pripremiti za posljedice. Što sljedi poslje prijave, postupci policije i mogućnost pobijanja izjave na sudu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija