do objavljeno: 4. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 4. siječanj 2011. U svibnju 2010. postala je pravomoćna presuda u trajanju od 15 mjeseci zatvora. Trebao sam u zatvor u studenom 2010., ali sam dobio odgodu do travnja 2011. Sad me zanima, nakon koliko vremena nastupa zastara izvršenja kazne. U međuvremenu čekam odgovor na molbu za izvnredno ublažavanje kazne zbog novonastalih okolnosti; rođenje dvoje djece, brak, rad s ovisnicima i dr. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 4. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2011. Apsolutna zastara je 6 godina,a računa se od dana pravomoćnosti. Ne računajte prevše na nju. Suci si više ne dopuštaju luksuz da im izvršenje ode u zastaru njihovom krivnjom jer je to razlog za stegovni postupak protiv njih. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
do odgovoreno: 4. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2011. S čime suci mogu onemogućavati zastaru izvršenja? Pošto je to samo stvar suca izvršenja. Šta mislite dali će mi zbog novonastalih okolnosti ublažiti kaznu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 6. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2011. Ne mogu procijeniti da li će Vam ublažiti kaznu, kao ni bilo tko na forumu. Okolnosti imate, a procjena suda je da li su dovoljne. Suci jednostavno onemoguće zastaru poduzimanjem radnji za izvršenje. Dakle pozivim za odsluženje kazne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.