Jump to content

Promijena iskaza


FE-310

Preporučene objave

poštovani

naime radi se o kaznenom predmetu.osoba je prijavila drugu osobu policiji i tamo dala izjavu koju je potpisala. te je na temelju te izjave ODO digao optužnicu. Osoba koja je dala izjavu se vodi kao oštećenik. U sudskom postupku oštećena osoba je promijenila potpisani iskaz dat policiji i time pobila obranu oštećenog koji je proglašen kriv nepravomoćno. Promijena je velika i stoji i u obrazloženju presude. Sud nije reagirao na to. Interesira me da li je takva promijena iskaza zakonska ili spada u kazneno dijelo.

Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

oštećeni je dao iskaz policiji da su se našli u jednom gradu, pa su zajedno išli u drugi grad te je tada doznao za stvari koji su temelj kaznenog djela, a drugi iskaz je da su se našli u tom drugom gradu, ali bez objašnjenja gdje i kako. Okrivljeni je dokazao da je nemoguće da su se našli u prvom gradu i putovali zajedno, a dokazao je sa zapisnikom od policije koja ga je zaustavila na povratku u drugi grad puno prije nego je oštećeni rekao da su se našli po prvom iskazu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija