damir39zg objavljeno: 13. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 13. siječanj 2011. da li mi neko moze odgovoriti na pitanje.koji odvjetnik zastupa t-mobile u zagrebu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZDivna odgovoreno: 13. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2011. Nije razumljivo vaše pitanje, o kakvom to zastupanju govorite. Imate ovrhu u TM-u Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damir39zg odgovoreno: 13. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2011. da imam ovrhu od t-mobila,pa me zanima koji odvjetnik zastupa t-mobail i da li se moze dogovoriti sa njim da dug platim na rate. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 16. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2011. Poštovani, od stranke koja Vas tuži uvijek možete dobiti informaciju tko ih zastupa, a sigurna sam da će Vam i javni bilježnik dati informaciju tko je punomoćnik ovrhovoditelja. Lp, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZDivna odgovoreno: 16. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2011. Obratite se u odvjetničko društvo Hanžeković i partneri. Nema potrebe zvanja i lutanja Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZDivna odgovoreno: 16. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2011. Možete se dogovoriti za plaćanje na rate Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damir39zg odgovoreno: 16. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2011. hvala na pomoci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damir39zg odgovoreno: 16. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2011. dobio sam odgovor ovdje na forumu,hvala na pomoci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.